Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2333 kez görütülendi.
 

Kadınlara çirkin saldırı

haberimizvar.net- Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkması tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da tepkiyle karşılandı. Eylemde LGBT flaması açan bir kadınla polis arasında arbede yaşandı.  LGBT flamasının Valilik tarafından suç unsuru sayıldığı için polis tarafından alındığı öğrenildi. Flamaya el konulmasının ardından kadınlar yaklaşık 1 saatlik oturma eylemi yaptı. Güvenlik güçleriyle yapılan görüşme sonrası LGBT flamasını gruba geri verildi. Video: Özgü Yağmur durak
Ekleme Tarihi: 21.03.2021 - 10:24

Kadınlara çirkin saldırı

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkması tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da tepkiyle karşılandı. Attalos Heykeli önündeki eylemde LGBT flaması sallayan kadın ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı

haberimizvar.net- Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkması tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da tepkiyle karşılandı. Eylemde LGBT flaması açan bir kadınla polis arasında arbede yaşandı.  LGBT flamasının Valilik tarafından suç unsuru sayıldığı için polis tarafından alındığı öğrenildi. Flamaya el konulmasının ardından kadınlar yaklaşık 1 saatlik oturma eylemi yaptı. Güvenlik güçleriyle yapılan görüşme sonrası LGBT flamasını gruba geri verildi.
Video: Özgü Yağmur durak

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.