Albayrak geri geliyor

KULİS 22.03.2021 - 17:44, Güncelleme: 22.03.2021 - 17:44
 

Albayrak geri geliyor

Çarşamba günü toplanacak AKP 7. Büyük Kurultay’ı öncesi partide sıcak gelişmeler yaşanıyor

haberimizvar.net- AKP, "Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla yola çıktığı 7. Büyük Kurultay’ını çarşamba günü toplayacak. Kurultay’a 11 siyasi parti davet edildi. Kurultay’a sayılı saatler kala AKP’den MKYK  hamlesi geldi. Daha önce 50 olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üye sayısının 75’e çıkarılacağı öğrenildi. MKYK’nın 75’e çıkması ile Antalya’dan genel merkeze daha çok partili gönderilecek olması AKP kulislerini hareketlendirdi. ALBAYRAK GERİ DÖNÜYOR  AKP 7. Büyük Kurultay’ı öncesi Berat Albayrak cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yarın toplanacak Bakanlar Kurulu toplantısında Albayrak için karar alınması bekleniyor. Görevden alındıktan sonra sessizliğe bürünen Albayrak’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Genel Başkan Yardımcısı ya da Bakan olarak görevlendirilmesine kesin gözle bakılıyor.  Salgın nedeniyle kısıtlı sayıda misafir davet edilen kongrede, 1560 delege oy kullanacak.
Çarşamba günü toplanacak AKP 7. Büyük Kurultay’ı öncesi partide sıcak gelişmeler yaşanıyor

haberimizvar.net- AKP, "Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla yola çıktığı 7. Büyük Kurultay’ını çarşamba günü toplayacak. Kurultay’a 11 siyasi parti davet edildi. Kurultay’a sayılı saatler kala AKP’den MKYK  hamlesi geldi. Daha önce 50 olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üye sayısının 75’e çıkarılacağı öğrenildi. MKYK’nın 75’e çıkması ile Antalya’dan genel merkeze daha çok partili gönderilecek olması AKP kulislerini hareketlendirdi.

ALBAYRAK GERİ DÖNÜYOR 
AKP 7. Büyük Kurultay’ı öncesi Berat Albayrak cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yarın toplanacak Bakanlar Kurulu toplantısında Albayrak için karar alınması bekleniyor. Görevden alındıktan sonra sessizliğe bürünen Albayrak’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Genel Başkan Yardımcısı ya da Bakan olarak görevlendirilmesine kesin gözle bakılıyor.  Salgın nedeniyle kısıtlı sayıda misafir davet edilen kongrede, 1560 delege oy kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.