Otel sahiplerinden esnafa sopa dayağı

GÜNDEM 23.03.2021 - 14:36, Güncelleme: 23.03.2021 - 14:36
 

Otel sahiplerinden esnafa sopa dayağı

Kemer’de yeni yapılan otelin altına yapılacak AVM’yi sorgulayan esnaf dernek başkanı, iddiaya göre otel sahipleri tarafından sopayla darp edildi

haberimizvar.net- Darp olayı Kemer’de yaşandı. Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, TÜRSAB Temsilcisi, Kemer Esnaf Odası Başkanı ve KEMİAD Başkanı 8 Mart’ta Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. 4 STK Başkanı ziyaret sırasında Kemer’e yapılan bir otel olduğunu ve bu otelin altına da AVM yapılacağına dair duyum aldıklarını başkana iletti.  SOPAYLA SALDIRDILAR  Ziyaretin ardından STK başkanları belediyeden ayrıldı.  Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, bu ziyaretin ardından dün otel sahibi olduğunu iddia ettiği 2 kişi tarafından ofisinde sopalı saldırıya uğradığını söyledi. Çilengir yaşananları şöyle anlattı: HAKERET ETMEYE BAŞLADILAR  “Belediye Başkanı ile görüştük ve makamdan ayrıldık. Dün işyerime geldiğimde personelim ziyaretçim olduğunu söyledi. Daha önce hiç görmediğim M.A isimli şahıs odama geldi. Bana bakarak, ‘Sen kimsin’ dedi. Esnaf dernek başkanı olduğumu söyleyince, ‘Sen bizi şikâyet etmişsin’ diyerek hakaret etmeye başladı. Ben kimseyi şikayet etmediğimi söylememe rağmen hakaret etmeye devam etti. Bu sırada babası İ.A da içeri girdi ve o da hakaret etmeye başladı. Ben derdimi anlatmaya kalmadan sırtından çıkardıkları sopayla bana vurmaya başladılar. Zaten ben yere düşüp kendimi kaybettim. Yerdeyken de sopayla vurmuşlar. Bu iki şahsın yeni yapılan otelin sahibi olduğunu öğrendim. 10 gün darp raporu aldım.” ÖLÜM TEHDİDİNDE BULUNDULAR  İşyerine gelen iki kişinin ısrarla, “Sen bizi şikayet etmişsin, elimizde kamera görüntüsü var” diyerek suçlamalarda bulunduğunu belirten Çilengir, “Artık Kemer’de yaşayamayacaksın. Seni yaşatmayız” tehditlerine maruz kaldığını söyledi.  Çilengir, darp sırasında yine sopalı bir kişinin dışarıda beklediğini tespit ettiklerini belirtti. Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, saldırganlardan şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi. Çilengir Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile görüştükten sonra darp edildi
Kemer’de yeni yapılan otelin altına yapılacak AVM’yi sorgulayan esnaf dernek başkanı, iddiaya göre otel sahipleri tarafından sopayla darp edildi

haberimizvar.net- Darp olayı Kemer’de yaşandı. Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, TÜRSAB Temsilcisi, Kemer Esnaf Odası Başkanı ve KEMİAD Başkanı 8 Mart’ta Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. 4 STK Başkanı ziyaret sırasında Kemer’e yapılan bir otel olduğunu ve bu otelin altına da AVM yapılacağına dair duyum aldıklarını başkana iletti. 

SOPAYLA SALDIRDILAR 
Ziyaretin ardından STK başkanları belediyeden ayrıldı.  Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, bu ziyaretin ardından dün otel sahibi olduğunu iddia ettiği 2 kişi tarafından ofisinde sopalı saldırıya uğradığını söyledi. Çilengir yaşananları şöyle anlattı:

HAKERET ETMEYE BAŞLADILAR 
“Belediye Başkanı ile görüştük ve makamdan ayrıldık. Dün işyerime geldiğimde personelim ziyaretçim olduğunu söyledi. Daha önce hiç görmediğim M.A isimli şahıs odama geldi. Bana bakarak, ‘Sen kimsin’ dedi. Esnaf dernek başkanı olduğumu söyleyince, ‘Sen bizi şikâyet etmişsin’ diyerek hakaret etmeye başladı. Ben kimseyi şikayet etmediğimi söylememe rağmen hakaret etmeye devam etti. Bu sırada babası İ.A da içeri girdi ve o da hakaret etmeye başladı. Ben derdimi anlatmaya kalmadan sırtından çıkardıkları sopayla bana vurmaya başladılar. Zaten ben yere düşüp kendimi kaybettim. Yerdeyken de sopayla vurmuşlar. Bu iki şahsın yeni yapılan otelin sahibi olduğunu öğrendim. 10 gün darp raporu aldım.”

ÖLÜM TEHDİDİNDE BULUNDULAR 
İşyerine gelen iki kişinin ısrarla, “Sen bizi şikayet etmişsin, elimizde kamera görüntüsü var” diyerek suçlamalarda bulunduğunu belirten Çilengir, “Artık Kemer’de yaşayamayacaksın. Seni yaşatmayız” tehditlerine maruz kaldığını söyledi.  Çilengir, darp sırasında yine sopalı bir kişinin dışarıda beklediğini tespit ettiklerini belirtti. Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Abdullah Çilengir, saldırganlardan şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi.

Çilengir Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile görüştükten sonra darp edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.