Yok artık!

YEREL 30.03.2021 - 13:52, Güncelleme: 30.03.2021 - 13:52
 

Yok artık!

Antalya'da 5 yıldızlı bir tatil köyünde geçen hafta sonu çekilen görüntülerde iki ayrı etkinliğe toplam 1900 kişinin katıldığı ve etkinliklerden birinde ise konser düzenlendiği belirtildi. Etkinliğe katılan 1900 kişinin sosyal mesafeye uymadığı, maske takanların ise nerdeyse yok denecek kadar az olduğu görüntülere yansıdı.

haberimizvar.net- Belek Turizm Bölgesi'nde geçen hafta sonu 5 yıldızlı bir tatil köyünün iki farklı toplantı salonunda, iki farklı firmanın üç gün süren toplantısı yapıldı. 1200 kişinin katıldığı ve sağlıklı kilo verme ürünlerinin tanıtıldığı toplantıya katılanların sosyal mesafeye dikkat etmedikleri gibi maske takanların sayısının da az olduğu görüldü. 700 kişinin katıldığı bir diğer toplantı salonunda ise iş kıyafetleri tanıtıldı. 3 gün süren toplantılar sonunda konserler de verildi. Konserleri izleyen katılımcıların cep telefonu ile çekilen görüntüleri şaşkınlık yarattı. Koronavirüsün unutulduğu konserler sırasında eğlenceye kendini kaptıranlar arasında iki kişinin de ateşinin yükseldiği ve gözlem altına alındığı belirtildi. Buna rağmen eğlencenin devam ettiği bildirildi.  
Antalya'da 5 yıldızlı bir tatil köyünde geçen hafta sonu çekilen görüntülerde iki ayrı etkinliğe toplam 1900 kişinin katıldığı ve etkinliklerden birinde ise konser düzenlendiği belirtildi. Etkinliğe katılan 1900 kişinin sosyal mesafeye uymadığı, maske takanların ise nerdeyse yok denecek kadar az olduğu görüntülere yansıdı.

haberimizvar.net- Belek Turizm Bölgesi'nde geçen hafta sonu 5 yıldızlı bir tatil köyünün iki farklı toplantı salonunda, iki farklı firmanın üç gün süren toplantısı yapıldı. 1200 kişinin katıldığı ve sağlıklı kilo verme ürünlerinin tanıtıldığı toplantıya katılanların sosyal mesafeye dikkat etmedikleri gibi maske takanların sayısının da az olduğu görüldü.

700 kişinin katıldığı bir diğer toplantı salonunda ise iş kıyafetleri tanıtıldı. 3 gün süren toplantılar sonunda konserler de verildi. Konserleri izleyen katılımcıların cep telefonu ile çekilen görüntüleri şaşkınlık yarattı. Koronavirüsün unutulduğu konserler sırasında eğlenceye kendini kaptıranlar arasında iki kişinin de ateşinin yükseldiği ve gözlem altına alındığı belirtildi. Buna rağmen eğlencenin devam ettiği bildirildi.

ANTALYA'DA 5 YILDIZLI BIR TATIL KOYUNDE HAFTA SONU CEKILEN GORUNTULER, KORONAVIRUS VAKALARININ NEDEN ARTTIGININ KANITI OLDU. TOPLANTI ADI ALTINDA YAPILAN ETKINLIGE KATILAN 1900 KISI SOSYAL MESAFEYI HICE SAYARKEN,  <a href=MASKE TAKANLARIN SAYISI YOK DENECEK KADAR AZDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_30/013a931abed04a0ba2347f59ac76f696.jpg" />

ANTALYA'DA 5 YILDIZLI BIR TATIL KOYUNDE HAFTA SONU CEKILEN GORUNTULER, KORONAVIRUS VAKALARININ NEDEN ARTTIGININ KANITI OLDU. TOPLANTI ADI ALTINDA YAPILAN ETKINLIGE KATILAN 1900 KISI SOSYAL MESAFEYI HICE SAYARKEN,  <a href=MASKE TAKANLARIN SAYISI YOK DENECEK KADAR AZDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_30/3ed3e20da94d70160c0b1fda8b8426c3.jpg" />

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.