Bayar açıkladı: Yalanlar ve gerçekler

GÜNDEM 30.03.2021 - 15:21, Güncelleme: 30.03.2021 - 15:21
 

Bayar açıkladı: Yalanlar ve gerçekler

CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediyesi hakkında çıkan iddiaları ‘yalanlar-gerçekler’ raporu ile kamuoyu ile paylaştı.

haberimizvar.net-  CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediyesi hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.  “Antalya’da toplumcu, halkçı ve şeffaf belediyeciliğin kalesi Muratpaşa Belediyemiz, bir süredir, Mülkiye Müfettişlerinin geçen yıl haziran ayında yaptığı denetimlerin ardından hazırlanan rapor üzerinden organize bir saldırı altındadır” diyen Bayar, şunları söyledi:   “Kesinleşmiş yargı kararı bulunmamasına rağmen Türkiye’nin en temiz belediyelerinden Muratpaşa Belediyemiz, “Hiçbir şey olmamış ise de kesin bir şey oldu” anlayışının Antalya şubelerince aklın kurgulayamayacağı iftiralarla karşı karşıya bırakılmaktadır. Onları rahatsız eden Muratpaşa Belediyesi’nin haktan, hukuktan ve adaletten yana duruşudur. Belediye Başkanımızın duruşudur. Çalışkanlığıdır. Halkta gördüğü karşılıktır.  ‘Hiçbir şey olmamış ise de kesin bir şey olduculara’ sesleniyoruz, akı kara, karayı ak göstermek gayreti içindesiniz. Türkiye’nin en şeffaf belediyesinin üzerine leke düşürmek istiyorsunuz ama nafilesiniz. Üstelik bu gayretkeşliğinize basın yayın organları da alet ediyor, kişisel çıkarlarınız için kullanıyorsunuz.   Ama artık bu seviyesiz tutumlarınız nedeniyle Antalya’da yoksunuz, tepe taklak gidiyorsunuz. Antalya’da üçüncü partisiniz. Size yapacak bir şey yok ama siz giderken Antalya’nın çıkarlarını da beraberinizde götürmenize izin vermeyeceğiz, bu kentin yüz akı kurumlarına pervasızca saldırılarınıza geçit vermeyeceğiz.  Kamuoyunun bilmesi adına, Muratpaşa Belediyemiz geçen yıl haziran ayında, belediyenin 2013 – 2020 yıllarını kapsayan bir döneme ilişkin denetimden geçmiştir. Belediyenin 7 yılı iki ayda incelenmemiş ve sonuçta bir rapor ortaya çıkmıştır. Raporda 3’ü birbiriyle ilintili olmak üzere 7 husus saptanmıştır. Bunlar içinde bir tek ihale dosyası yoktur. Devam eden yargı sürecinde, üzerinde sanki esrar perdesi varmış gibi aktarılan bu konuların bir kısmının yanlış değerlendirmelerden kaynaklandığını gönül açıklığıyla ifade edebiliriz. Yargı sürecinde bu durumun açıklığa kavuşacağına ilişkin inancımız tamdır. Yaklaşık 200 başlıkta yapılan denetimler sonucunda soruşturma izni verilen 4 madde allayıp pullayıp gündeme getirenlerin kendi belediyeleri böylesi geniş kapsamlı bir denetimden geçse nasıl bir manzarayla karşılaşacağımız da hepimizin malumudur.  Son olarak, bugün bir yerel gazetede belediyemizin Ermenek Mahallesi’nde belediyemizin tapu sorunun çözmek için attığı cesaretli adımların nasıl basit bir karalama kampanyasının hedefi haline gördük. Elmanın armutlarla karıştırıldığı haberin yalanları ve gerçekleri madde madde aşağıdadır”  
CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediyesi hakkında çıkan iddiaları ‘yalanlar-gerçekler’ raporu ile kamuoyu ile paylaştı.

haberimizvar.net-   CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediyesi hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.  “Antalya’da toplumcu, halkçı ve şeffaf belediyeciliğin kalesi Muratpaşa Belediyemiz, bir süredir, Mülkiye Müfettişlerinin geçen yıl haziran ayında yaptığı denetimlerin ardından hazırlanan rapor üzerinden organize bir saldırı altındadır” diyen Bayar, şunları söyledi:

 
“Kesinleşmiş yargı kararı bulunmamasına rağmen Türkiye’nin en temiz belediyelerinden Muratpaşa Belediyemiz, “Hiçbir şey olmamış ise de kesin bir şey oldu” anlayışının Antalya şubelerince aklın kurgulayamayacağı iftiralarla karşı karşıya bırakılmaktadır. Onları rahatsız eden Muratpaşa Belediyesi’nin haktan, hukuktan ve adaletten yana duruşudur. Belediye Başkanımızın duruşudur. Çalışkanlığıdır. Halkta gördüğü karşılıktır.  ‘Hiçbir şey olmamış ise de kesin bir şey olduculara’ sesleniyoruz, akı kara, karayı ak göstermek gayreti içindesiniz. Türkiye’nin en şeffaf belediyesinin üzerine leke düşürmek istiyorsunuz ama nafilesiniz. Üstelik bu gayretkeşliğinize basın yayın organları da alet ediyor, kişisel çıkarlarınız için kullanıyorsunuz.  
Ama artık bu seviyesiz tutumlarınız nedeniyle Antalya’da yoksunuz, tepe taklak gidiyorsunuz. Antalya’da üçüncü partisiniz. Size yapacak bir şey yok ama siz giderken Antalya’nın çıkarlarını da beraberinizde götürmenize izin vermeyeceğiz, bu kentin yüz akı kurumlarına pervasızca saldırılarınıza geçit vermeyeceğiz.  Kamuoyunun bilmesi adına, Muratpaşa Belediyemiz geçen yıl haziran ayında, belediyenin 2013 – 2020 yıllarını kapsayan bir döneme ilişkin denetimden geçmiştir. Belediyenin 7 yılı iki ayda incelenmemiş ve sonuçta bir rapor ortaya çıkmıştır. Raporda 3’ü birbiriyle ilintili olmak üzere 7 husus saptanmıştır. Bunlar içinde bir tek ihale dosyası yoktur. Devam eden yargı sürecinde, üzerinde sanki esrar perdesi varmış gibi aktarılan bu konuların bir kısmının yanlış değerlendirmelerden kaynaklandığını gönül açıklığıyla ifade edebiliriz. Yargı sürecinde bu durumun açıklığa kavuşacağına ilişkin inancımız tamdır.
Yaklaşık 200 başlıkta yapılan denetimler sonucunda soruşturma izni verilen 4 madde allayıp pullayıp gündeme getirenlerin kendi belediyeleri böylesi geniş kapsamlı bir denetimden geçse nasıl bir manzarayla karşılaşacağımız da hepimizin malumudur.  Son olarak, bugün bir yerel gazetede belediyemizin Ermenek Mahallesi’nde belediyemizin tapu sorunun çözmek için attığı cesaretli adımların nasıl basit bir karalama kampanyasının hedefi haline gördük. Elmanın armutlarla karıştırıldığı haberin yalanları ve gerçekleri madde madde aşağıdadır”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.