Çalıkuşu’ndan çağrı

SİYASET 30.03.2021 - 21:06, Güncelleme: 30.03.2021 - 21:22
 

Çalıkuşu’ndan çağrı

İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasına karşı yürütmenin durdurulması için dava açan CHP’li Çalıkuşu, kamuoyuna davaya müdahil olma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmasının ardından yürütmenin durdurulması istemiyle Cumhurbaşkanlığı’na dava açan CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, kamuoyuna davaya müdahil olma çağrısında bulundu. Davanın 10. Danıştay Dairesi’nde görüleceğini söyleyen Çalıkuşu, “Dileyen herkesi müdahil olmaya çağırıyorum! 10 gün önce İstanbul Sözleşmesi için CB kararına karşı açtığım dava Danıştay 10.Dairede 2021/1571 sayılı dosya üzerinden görülecek. Bizler her birimiz. Bireysel olarak haklarımızın peşine düşmeliyiz” dedi.
İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasına karşı yürütmenin durdurulması için dava açan CHP’li Çalıkuşu, kamuoyuna davaya müdahil olma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmasının ardından yürütmenin durdurulması istemiyle Cumhurbaşkanlığı’na dava açan CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, kamuoyuna davaya müdahil olma çağrısında bulundu. Davanın 10. Danıştay Dairesi’nde görüleceğini söyleyen Çalıkuşu, “Dileyen herkesi müdahil olmaya çağırıyorum! 10 gün önce İstanbul Sözleşmesi için CB kararına karşı açtığım dava Danıştay 10.Dairede 2021/1571 sayılı dosya üzerinden görülecek. Bizler her birimiz. Bireysel olarak haklarımızın peşine düşmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.