Uykusuz kongreleri böyle eleştirdi

YAŞAM 01.04.2021 - 11:41, Güncelleme: 01.04.2021 - 11:41
 

Uykusuz kongreleri böyle eleştirdi

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı risk haritası ve AKP'nin kalabalık kongrelerini taşıdı...

haberimizvar.net-Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı risk haritası ve AKP'nin kalabalık kongrelerini taşıdı. Uykusuz dergisi, Koronavirüs salgını sürerken tepki çeken 'lebaleb' gerçekleşen AKP'nin kongrelerine kapağında yer verdi.  Derginin "20-26 Şubat haritasında paylaşılan risk haritasında 17 olan çok yüksek riskli (kırmızı) il sayısı 29 Mart'ta paylaşılan haritada 58'e yükseldi" notuyla paylaştığı bu haftaki kapağı şöyle:
Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı risk haritası ve AKP'nin kalabalık kongrelerini taşıdı...

haberimizvar.net-Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı risk haritası ve AKP'nin kalabalık kongrelerini taşıdı. Uykusuz dergisi, Koronavirüs salgını sürerken tepki çeken 'lebaleb' gerçekleşen AKP'nin kongrelerine kapağında yer verdi. 

Derginin "20-26 Şubat haritasında paylaşılan risk haritasında 17 olan çok yüksek riskli (kırmızı) il sayısı 29 Mart'ta paylaşılan haritada 58'e yükseldi" notuyla paylaştığı bu haftaki kapağı şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.