Şahin’den amiral tepkisi

GÜNDEM 05.04.2021 - 11:59, Güncelleme: 05.04.2021 - 11:59
 

Şahin’den amiral tepkisi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, 104 emekli amiralin yaptıklar açıklamanın ardından darbecilikle suçlanmasına tepki gösterdi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, şunları söyledi: “104 emekli amiral Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve sarıklı amiral ile ilgili bir açıklamada bulunması üzerine hemen kıyamet koptu. Vay efendim “bunlar darbeci”, “demokrasi düşmanı”, hatta daha da ileriye gidip FETÖ’cü bile diyenler oldu. Bildiride darbeyi çağrıştıracak hiçbir ibare olmamasına, bahsi geçen bütün isimler emekli olmasına rağmen hemen darbe edebiyatı yapılması, AKP’nin mağduriyet çıkartmaya çalışması akıl alır gibi değil! Bastonla mı yapacak bu arkadaşlar darbeyi! Ayrıca, imza atan amirallerin arasında Ergenekon, Balyoz, ODATV gibi FETÖ iltisaklı operasyonların mağduru isimler yer almaktadır.  Montrö Boğazlar Sözleşmesi gibi teknik bir olayı, konunun uzmanı olan emekli amirallerin değerlendirmesi eşyanın doğası gereğidir! Açıklamayı tapu kadastro memurları yapacak değildi ya… Memleketin valisinden kaymakamına, imamından müsteşarına herkes iktidara yaranmak için siyasi açıklamalarda bulunurken, Ayasofya İmamı kalkıp “şeriat” çağrısı yaparken hiç sesi çıkmayan AKP iktidarı, ciddi ve yapıcı bir eleştiride bulunan emekli amiraller için hemen ortalığı ayağa kaldırdı! Lafa gelince “Ey Amerika” diye pozlar kesenlerin bugünlerde Biden sevdalısı kesilmesi, ABD ve AB ile tekrar yakınlaşmak için çeşitli manevralar yapması bizi hiç şaşırtmıyor. Boğazlarımızı egemenliğimiz altına alan, Karadeniz’i barışın, istikrarın bölgesi haline getiren Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ni ortadan kaldırıp bölgeyi Amerika’nın güdümüne sokma girişimlerine karşı uyarıda bulunan insanları yargılayacağınıza oturup biraz dinleyin.   15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD var diyorsunuz. Doğrudur. FETÖ elebaşı ABD’de elini kolunu sallayarak geziyor. Bu sümüklü vaizi sizlerle birlikte besleyip büyüten ABD’ye karşı bağımsızlığımızı savunan emekli amiralleri hedef alacağınıza, yüreğiniz varsa emperyalizme karşı dik durun, Mustafa Kemal Atatürk gibi “bağımsızlıkçı” bir duruş sergileyin!
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, 104 emekli amiralin yaptıklar açıklamanın ardından darbecilikle suçlanmasına tepki gösterdi

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, şunları söyledi: “104 emekli amiral Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve sarıklı amiral ile ilgili bir açıklamada bulunması üzerine hemen kıyamet koptu. Vay efendim “bunlar darbeci”, “demokrasi düşmanı”, hatta daha da ileriye gidip FETÖ’cü bile diyenler oldu. Bildiride darbeyi çağrıştıracak hiçbir ibare olmamasına, bahsi geçen bütün isimler emekli olmasına rağmen hemen darbe edebiyatı yapılması, AKP’nin mağduriyet çıkartmaya çalışması akıl alır gibi değil! Bastonla mı yapacak bu arkadaşlar darbeyi!

Ayrıca, imza atan amirallerin arasında Ergenekon, Balyoz, ODATV gibi FETÖ iltisaklı operasyonların mağduru isimler yer almaktadır.  Montrö Boğazlar Sözleşmesi gibi teknik bir olayı, konunun uzmanı olan emekli amirallerin değerlendirmesi eşyanın doğası gereğidir! Açıklamayı tapu kadastro memurları yapacak değildi ya…

Memleketin valisinden kaymakamına, imamından müsteşarına herkes iktidara yaranmak için siyasi açıklamalarda bulunurken, Ayasofya İmamı kalkıp “şeriat” çağrısı yaparken hiç sesi çıkmayan AKP iktidarı, ciddi ve yapıcı bir eleştiride bulunan emekli amiraller için hemen ortalığı ayağa kaldırdı!

Lafa gelince “Ey Amerika” diye pozlar kesenlerin bugünlerde Biden sevdalısı kesilmesi, ABD ve AB ile tekrar yakınlaşmak için çeşitli manevralar yapması bizi hiç şaşırtmıyor. Boğazlarımızı egemenliğimiz altına alan, Karadeniz’i barışın, istikrarın bölgesi haline getiren Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ni ortadan kaldırıp bölgeyi Amerika’nın güdümüne sokma girişimlerine karşı uyarıda bulunan insanları yargılayacağınıza oturup biraz dinleyin.  

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD var diyorsunuz. Doğrudur. FETÖ elebaşı ABD’de elini kolunu sallayarak geziyor. Bu sümüklü vaizi sizlerle birlikte besleyip büyüten ABD’ye karşı bağımsızlığımızı savunan emekli amiralleri hedef alacağınıza, yüreğiniz varsa emperyalizme karşı dik durun, Mustafa Kemal Atatürk gibi “bağımsızlıkçı” bir duruş sergileyin!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.