Erdoğan güven tazeledi

YEREL 06.04.2021 - 13:43, Güncelleme: 06.04.2021 - 14:46
 

Erdoğan güven tazeledi

Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, yapılan seçimle güven tazeledi

haberimizvar.net- Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaptı. Vakfın başkanlığına yeniden mevcut başkan Nurettin Erdoğan seçildi. Yönetimde ise şu isimler yer aldı: Şehriban Çiftçi, Seyfi Arslan, Sabire Akyol, Hüseyin Doğan, Orhan Gündoğdu, Süleyman Demir, Veysel Akyar ve Aytekin Keskin.  Üyelerin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçilen Nurettin Erdoğan, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Pandemiden dolayı bu dönem kısır geçti fakat önümüzdeki dönem çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.  Sosyal, kültürel alanda projelerimiz olacak” dedi 13. Olağan Genel Kurul Listesi: 
Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, yapılan seçimle güven tazeledi

haberimizvar.net- Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaptı. Vakfın başkanlığına yeniden mevcut başkan Nurettin Erdoğan seçildi. Yönetimde ise şu isimler yer aldı: Şehriban Çiftçi, Seyfi Arslan, Sabire Akyol, Hüseyin Doğan, Orhan Gündoğdu, Süleyman Demir, Veysel Akyar ve Aytekin Keskin. 

Üyelerin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçilen Nurettin Erdoğan, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Pandemiden dolayı bu dönem kısır geçti fakat önümüzdeki dönem çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.  Sosyal, kültürel alanda projelerimiz olacak” dedi

13. Olağan Genel Kurul Listesi: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.