Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu büyüyor

YEREL 06.04.2021 - 15:08, Güncelleme: 06.04.2021 - 15:08
 

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu büyüyor

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde geçen yıl ilk kez kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kültür-sanat projeleri kapsamında geçen yıl belediye bünyesinde kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ikinci yılına kadrosunu güçlendirerek giriyor. Bu kapsamda Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçmelerde adaylar hünerlerini sergiledi. Mehmet Bağcı'nın antrenörlüğü ve seçkin jüri üyelerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçmelerde, adayların müzik ve ritim bilgileri ölçüldü. Seçmelerde başarılı olan adaylar, halk oyunları topluluğunun kadrosuna girmeye hak kazanacak. 7 BÖLGEDEN OYUNLAR  Halk Oyunları Antrenörü Mehmet Bağcı, topluluğun kurulmasında Başkan Semih Esen'den büyük destek gördüklerini söyledi. Bağcı, "Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarında öğrencilerimiz, üç yörenin halk oyunlarını öğrendi. İkinci yılımızda kadromuzu güçlendirmek amacıyla yeni bir seçme gerçekleştiriyoruz. Ekibimize katılan arkadaşlarımız başta Antalya yöresi olmak üzere 7 bölgenin oyunlarını öğrenecek. Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, belediyemizi resmi yarışma ve törenlerde en iyi şekilde temsil edecek" dedi.   
Konyaaltı Belediyesi bünyesinde geçen yıl ilk kez kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kültür-sanat projeleri kapsamında geçen yıl belediye bünyesinde kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ikinci yılına kadrosunu güçlendirerek giriyor. Bu kapsamda Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçmelerde adaylar hünerlerini sergiledi. Mehmet Bağcı'nın antrenörlüğü ve seçkin jüri üyelerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçmelerde, adayların müzik ve ritim bilgileri ölçüldü. Seçmelerde başarılı olan adaylar, halk oyunları topluluğunun kadrosuna girmeye hak kazanacak.

7 BÖLGEDEN OYUNLAR

  Halk Oyunları Antrenörü Mehmet Bağcı, topluluğun kurulmasında Başkan Semih Esen'den büyük destek gördüklerini söyledi. Bağcı, "Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarında öğrencilerimiz, üç yörenin halk oyunlarını öğrendi. İkinci yılımızda kadromuzu güçlendirmek amacıyla yeni bir seçme gerçekleştiriyoruz. Ekibimize katılan arkadaşlarımız başta Antalya yöresi olmak üzere 7 bölgenin oyunlarını öğrenecek. Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, belediyemizi resmi yarışma ve törenlerde en iyi şekilde temsil edecek" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.