Aile boyu İYİ Partili

SİYASET 07.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 07.04.2021 - 09:44
 

Aile boyu İYİ Partili

İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Ankara’da Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ailesi ile birlikte ziyaret etti

haberimizvar.net- İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın eşi ve kızı ile birlikte Genel Merkez’de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Aydın’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Aydın, “Hem dost ziyareti yaptık hem de son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Hatırlanacağı gibi yaklaşık 2 hafta önce de Koray Aydın Antalya’yı ziyaret etmiş ve Ahmet Aydın kendisiyle yakından ilgilenmişti.
İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Ankara’da Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ailesi ile birlikte ziyaret etti

haberimizvar.net-  İYİ Parti eski il başkanı Ahmet Aydın eşi ve kızı ile birlikte Genel Merkez’de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Aydın’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Aydın, “Hem dost ziyareti yaptık hem de son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Hatırlanacağı gibi yaklaşık 2 hafta önce de Koray Aydın Antalya’yı ziyaret etmiş ve Ahmet Aydın kendisiyle yakından ilgilenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.