Kılıçdaroğlu’na Serik daveti

GÜNDEM 07.04.2021 - 12:29, Güncelleme: 07.04.2021 - 12:29
 

Kılıçdaroğlu’na Serik daveti

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi Ankara’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Demir, genel başkanı Serik’e davet ettiklerini söyledi

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  Ziyaret hakkında bilgi veren Demir, “Genel başkanımıza Serik’te yaşanan 500 bin TL’lik rüşvet olayındaki gelişmeler ve diğer siyasi konular hakkında bilgi verdik” dedi.  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Serik’e davet ettiklerini belirten Demir, “İlçemizde muhtarların, sivil toplum örgütlerinin ve turizmcilerin katılacağı geniş kapsamlı bir program yapacağız. Genel başkanımız katılmak için onay verdi. Hazırlıklara başladık” dedi.
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi Ankara’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Demir, genel başkanı Serik’e davet ettiklerini söyledi

haberimizvar.net-  CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  Ziyaret hakkında bilgi veren Demir, “Genel başkanımıza Serik’te yaşanan 500 bin TL’lik rüşvet olayındaki gelişmeler ve diğer siyasi konular hakkında bilgi verdik” dedi. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Serik’e davet ettiklerini belirten Demir, “İlçemizde muhtarların, sivil toplum örgütlerinin ve turizmcilerin katılacağı geniş kapsamlı bir program yapacağız. Genel başkanımız katılmak için onay verdi. Hazırlıklara başladık” dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.