Akdeniz foku görüntülendi

YEREL 07.04.2021 - 13:36, Güncelleme: 07.04.2021 - 13:51
 

Akdeniz foku görüntülendi

Antalya'nın Demre ilçesindeki Çayağzı Limanı'nda, nesli tükenmekte olan, koruma altındaki Akdeniz foku görüntülendi. Akdeniz foku, bir süre sonra limandan denize açıldı

haberimizvar.net-Eski Demre Çayı'nın denize döküldüğü bölgedeki tesislerde oturan Ethem Bekar ve 2 arkadaşı, önceki gün çaydan gelen sesi duydu. Etrafı gözlemleyen Bekar ve arkadaşları, çayda yaklaşık 150 santim uzunluğunda ve 200 kilo ağırlığında Akdeniz fokuyla karşılaştı. Denizden gelen Akdeniz foku, çayın üstündeki köprüye doğru yüzüp, tekrar suya daldı. Bir süre sonra geri dönen fok, denize doğru yol aldı. Akdeniz'de sadece Türkiye ve Yunanistan kıyılarında yaşayan Akdeniz foklarının sayısının, 100 civarında olduğu tahmin ediliyor.
Antalya'nın Demre ilçesindeki Çayağzı Limanı'nda, nesli tükenmekte olan, koruma altındaki Akdeniz foku görüntülendi. Akdeniz foku, bir süre sonra limandan denize açıldı

haberimizvar.net-Eski Demre Çayı'nın denize döküldüğü bölgedeki tesislerde oturan Ethem Bekar ve 2 arkadaşı, önceki gün çaydan gelen sesi duydu. Etrafı gözlemleyen Bekar ve arkadaşları, çayda yaklaşık 150 santim uzunluğunda ve 200 kilo ağırlığında Ak deniz fokuyla karşılaştı. Denizden gelen Ak deniz foku, çayın üstündeki köprüye doğru yüzüp, tekrar suya daldı. Bir süre sonra geri dönen fok, denize doğru yol aldı.

Akdeniz'de sadece Türkiye ve Yunanistan kıyılarında yaşayan Ak deniz foklarının sayısının, 100 civarında olduğu tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.