Bunu da yaptılar...

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.04.2021 - 16:19, Güncelleme: 09.04.2021 - 16:59
 

Bunu da yaptılar...

Sokaklarda yaşayan kedi ve köpeklerin çok sık karşılaştığı şiddetle bu kez talihsiz bir kaplumbağa tanıştı.

haberimizvar.net- Antalya'da henüz kimliği belirlenemeyen bir hayvan düşmanı, kara koplumbağasının kabuğunu ve dört ayağını yağlı boya ile maviye boyadı. Doğada kamufle olma şansını tamamen kaybeden, yüzlerce metre uzaktan farkedilebilen kaplumbağayı cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştılar. Kaplumbağaya yapılan boyalı saldırı sosyal medyada tepkilere neden oldu. İŞLEM YAPILMASI İÇİN BAŞVURU ŞARTI Antalya'nın Serik ilçesine bağlı, 5 ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu Belek bölgesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, bir kaplumbağayı yağlı boya ile tamamen maviye boyaması tepkilere neden oldu. Doğa ve çevre temalı televizyon programları yapan Güven İslamoğlu da bu videoyu kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak 'Şunu yapanı bulup katrana bulamak isterdim' ifadeleriyle tepki gösterdi. Videoyla ilgili Antalya Büyükşeşhir Belediyesi bir açıklama yaptı. Şikayetle ilgili boyama işlemini yapanın tespiti ve hakkında işlem yapılması için başvuru yapılması gerektiği yazılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Söz konusu şikayetin değerlendirilmesi ve ilgili kişiye gerekli cezai işlemlerin uygulanması için; Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne (HAYDİ) başvuru yapılması gerekmektedir. Bilginize rica ederiz." Paylaşılan video altına bazı sosyal medya kullanıcıları da tepki içerikli yorumlar yazdı. Bir kullanıcı boyayan kişiyi aynı şekilde boyayıp sokağa salmayı istediğini belirtirken bir diğer kullanıcı ise hem boyayıp hem de tüye bulamak istediğini belirtti.  
Sokaklarda yaşayan kedi ve köpeklerin çok sık karşılaştığı şiddetle bu kez talihsiz bir kaplumbağa tanıştı.

haberimizvar.net- Antalya'da henüz kimliği belirlenemeyen bir hayvan düşmanı, kara koplumbağasının kabuğunu ve dört ayağını yağlı boya ile maviye boyadı. Doğada kamufle olma şansını tamamen kaybeden, yüzlerce metre uzaktan farkedilebilen kaplumbağayı cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştılar. Kaplumbağaya yapılan boyalı saldırı sosyal medyada tepkilere neden oldu.
İŞLEM YAPILMASI İÇİN BAŞVURU ŞARTI

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı, 5 ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu Belek bölgesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, bir kaplumbağayı yağlı boya ile tamamen maviye boyaması tepkilere neden oldu. Doğa ve çevre temalı televizyon programları yapan Güven İslamoğlu da bu videoyu kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak 'Şunu yapanı bulup katrana bulamak isterdim' ifadeleriyle tepki gösterdi. Videoyla ilgili Antalya Büyükşeşhir Belediyesi bir açıklama yaptı. Şikayetle ilgili boyama işlemini yapanın tespiti ve hakkında işlem yapılması için başvuru yapılması gerektiği yazılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu şikayetin değerlendirilmesi ve ilgili kişiye gerekli cezai işlemlerin uygulanması için; Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne (HAYDİ) başvuru yapılması gerekmektedir. Bilginize rica ederiz."

Paylaşılan video altına bazı sosyal medya kullanıcıları da tepki içerikli yorumlar yazdı. Bir kullanıcı boyayan kişiyi aynı şekilde boyayıp sokağa salmayı istediğini belirtirken bir diğer kullanıcı ise hem boyayıp hem de tüye bulamak istediğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.