Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 3330 kez görütülendi.
 

Demre plajı Demrelilere kaldı

haberimizvar.net- Daha önce otel yapılması planlanan Taşdibi ve Sülüklü plajlarının belediye verilmesi için Kültür Bakanlığına başvuran Demre Belediyesi’nin talebi reddedilmişti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Okan Kocakaya, sahillerin belediyeye verilmesi için Antalya 2., İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Mahkeme, Demre Belediyesi’nin talebini yerinde bularak iki plajın da belediyeye tahsis edilmesine karar verdi.  Kararın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, “Cennet memleketimizin her bir karışını korumaya ant içtik. Taşdibi ve Sülüklü sahilimizde otellere verilen Plajlarımızı geri aldık. Otellerin yapımı tamamlandığında Plajlarımızda Demreli hemşehrilerimizin kullanımına kapatılacaktı. 3000 metre uzunluğunda ki sahilimizin ilk 23 metresi park alanı, 20 metresi gezinti yolu ve sonraki 7 metresinin yaya yolu olması talebimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 22.04.2020 tarihinde reddedilmişti. Antalya 2. İdare Mahkemesi’nde açtığımız davayı çok şükür kazandık. Taşdibi ve Sülüklü sahilimiz kimsenin şahsi malı değildir. Tek sahibi güzel yürekli hemşehrilerimizdir” dedi.
Ekleme Tarihi: 11.04.2021 - 17:08

Demre plajı Demrelilere kaldı

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya,Taşdibi ve Sülüklü plajlarının otellere tahsis edilmesine yönelik Antalya 2. İdare Mahkemesi’ne açtığı davayı kazandı. Demre Belediyesi kazandığı dava ile Taşdibi ve Sülüklü plajları tekrar halka tahsis edildi

haberimizvar.net- Daha önce otel yapılması planlanan Taşdibi ve Sülüklü plajlarının belediye verilmesi için Kültür Bakanlığına başvuran Demre Belediyesi’nin talebi reddedilmişti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Okan Kocakaya, sahillerin belediyeye verilmesi için Antalya 2., İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Mahkeme, Demre Belediyesi’nin talebini yerinde bularak iki plajın da belediyeye tahsis edilmesine karar verdi. 

Kararın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, “Cennet memleketimizin her bir karışını korumaya ant içtik. Taşdibi ve Sülüklü sahilimizde otellere verilen Plajlarımızı geri aldık. Otellerin yapımı tamamlandığında Plajlarımızda Demreli hemşehrilerimizin kullanımına kapatılacaktı. 3000 metre uzunluğunda ki sahilimizin ilk 23 metresi park alanı, 20 metresi gezinti yolu ve sonraki 7 metresinin yaya yolu olması talebimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 22.04.2020 tarihinde reddedilmişti. Antalya 2. İdare Mahkemesi’nde açtığımız davayı çok şükür kazandık. Taşdibi ve Sülüklü sahilimiz kimsenin şahsi malı değildir. Tek sahibi güzel yürekli hemşehrilerimizdir” dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.