Biz abilik yaparız

SİYASET 13.04.2021 - 17:32, Güncelleme: 13.04.2021 - 17:32
 

Biz abilik yaparız

CHP il başkanlığı kulislerinde adı geçmeye başlayan Bekir Kumbul, “Bu görevi gençler üstlensin. Biz bu saatten sonra ancak ağabeylik yaparız” dedi.

haberimizvar.net- CHP il başkanlığı kulislerinde adı geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Bekir Kumbul, böyle bir niyeti olmadığını açıkladı. CHP’de daha önce milletvekilliği ve büyükşehir belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Kumbul, “İl başkanlığını genç isimler üstlensin. Biz bu saatten sonra ancak ağabeylik yaparız. Fikrimiz sorulursa fikrimizi söyler, destek oluruz” dedi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin’in ‘Yollardayız’ diye paylaştığı fotoğrafa da değinen Kumbul, “Fotoğrafı çeken Vural Şahin sosyal medyada paylaştı. Vural’a ‘Bunu her yere çekerler’ dedim. Nitekim de çektiler” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)  
CHP il başkanlığı kulislerinde adı geçmeye başlayan Bekir Kumbul, “Bu görevi gençler üstlensin. Biz bu saatten sonra ancak ağabeylik yaparız” dedi.

haberimizvar.net-  CHP il başkanlığı kulislerinde adı geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Bekir Kumbul, böyle bir niyeti olmadığını açıkladı. CHP’de daha önce milletvekilliği ve büyükşehir belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Kumbul, “İl başkanlığını genç isimler üstlensin. Biz bu saatten sonra ancak ağabeylik yaparız. Fikrimiz sorulursa fikrimizi söyler, destek oluruz” dedi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin’in ‘Yollardayız’ diye paylaştığı fotoğrafa da değinen Kumbul, “Fotoğrafı çeken Vural Şahin sosyal medyada paylaştı. Vural’a ‘Bunu her yere çekerler’ dedim. Nitekim de çektiler” açıklaması yaptı. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.