Merkez Bankası'nın kritik faiz kararı belli oldu

EKONOMİ 15.04.2021 - 14:11, Güncelleme: 15.04.2021 - 14:11
 

Merkez Bankası'nın kritik faiz kararı belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın kritik faiz kararı belli oldu. Kavcıoğlu, ilk kararında yüzde 19 olan faizi sabit bıraktı.

haberimizvar.net- Yurt içinde piyasaların gözü bugün TCMB'de gerçekleştirilecek Para Politikaları Kurulu toplantısındaydı. Yeni başkan Kavcıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen ilk Para Politikası Kurulu toplantısı sonrası faizi sabit bıraktı ve yüzde 19 olan faiz sabit bırakıldı. TCMB Para Politikası Kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada, "Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir" denildi. Ayrıntılar geliyor...  
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın kritik faiz kararı belli oldu. Kavcıoğlu, ilk kararında yüzde 19 olan faizi sabit bıraktı.

haberimizvar.net- Yurt içinde piyasaların gözü bugün TCMB'de gerçekleştirilecek Para Politikaları Kurulu toplantısındaydı. Yeni başkan Kavcıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen ilk Para Politikası Kurulu toplantısı sonrası faizi sabit bıraktı ve yüzde 19 olan faiz sabit bırakıldı.

TCMB Para Politikası Kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada, "Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir" denildi.

Ayrıntılar geliyor...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.