Parti yıpranıyor

SİYASET 18.04.2021 - 23:48, Güncelleme: 18.04.2021 - 23:51
 

Parti yıpranıyor

İyi Parti’de Büyükşehir şirketlerine yapılan atamaların ardından başlayan tartışmaların partiye zarar verdiğini söyleyen İyi Parti Muratpaşa ilçe eski yönetim kurulu üyesi Uysal, Başaran’a destek verdi.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye şirketlerine yapılan İyi Parti atamaları, partide tartışma yaratmıştı. İl Başkanı Mehmet Başaran, “Atamaları kendi inisiyatifi ile yapıyor” eleştirilerine sert yanıt vermişti. Tartışmaya dahil olan İyi Parti Muratpaşa eski ilçe yöneticisi ve partinin etkin üyelerinden İbrahim Uysal, bu tarz polemiklerin partiye zarar verdiğini söyledi. Başaran’a destek veren Uysal, İyi Parti’nin rüzgarı arkasına aldığı bir dönemde bu tarz tartışmaların yaşanmaması gerektiğini belirtti. Uysal sosyal medya paylaşımında şöyle konuştu:   “Lüzüm üzerine...! Şimdiye kadar gördüğüm bu siyaset ! içinde tek derdimizin milletimizin iktidara yakışan bir siyaset anlayışı ile yönetilmesini sağlayacak fikir birliğinin acilen oluşması zaruriyetidir. ! Bizi bizden başka eleştiren, ötekileştiren, kötüleyen ne bir parti ne de insanlar var.! Maalesef her türlü olumsuz yargı ve haksız eleştiriler bu camiayı kanser gibi sarmış durumda.!  Buna geçmişte kendimi de dahil ediyorum, iğne-çuvaldız durumunu kendime özeleştiride bulunarakta yapıyorum, bu konuda samimiyim kimse merak etmesin.!  Şu bir gerçek ki siyasete her türlü riski göze alarak hizmet edenlerin, vatandaşın bilinçlenmesi ve ideolojimizin anlatılmasında maddi manevi en büyük desteği verenlerin makam veya koltuk istemesi bence normal ancak gerçekleşmeyen bir durum arkasından kör bıçak gibi partimizin ve teşkilatımızın kalbine hançer indirmeye kimsenin hakkı yok.!  Mehmet Başaran Başkanımız maddi manevi en büyük fedakarlıkları yapan, tevazu sahibi, yapabileceklerini net olarak ifade eden, diğer parti yöneticilerinden ayrı olarak makamına çat kapı dahi girilebilen, kişisel hırslarını bir kenarda tutmasını da “bizim hedefimiz bu partiyi Antalya’da 1. parti yapmak diyerek ticari hayatın içerisinde halen aktif olması nedeniyle iktidarın ticari ve mali takibinde her an yanlışı kollanan birisi olarak ispat etmiş, Antalya’da 22 bin üye seviyesine taşımasında gerek divan gerekse yönetimi ile birlikte elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, Ankara’yı Antalya’ya yaklaştıran gerçek bir siyasetçi.!  Hiçbir başarı elbette ki yalnız kazanılmaz.!  Divan ve Yönetim dahil sade üyelerimiz bile başarılı çünkü anketler bugün Antalya’da %26 larda...Ancak  Başbuğun dediği gibi "Mevzu vatansa hepimiz ölelim, Mevzu makamsa hepiniz ölün !” düsturundan çok fazla feyiz almamız gereken ve yönetim kurulları seçimleri nedeniyle yaşanan bu tatsız parti içi gerginliği buralara yansıtmanın bizlere hiçbir faydası yok.  Kişisel hedeflerimiz var ancak bugün ya da gelecekte gerçekleşmemesi için tek ihtiyacımız “aile içi” anlayış ve sabır. Yetkinliklerimize ve partimize ne kadar katkıda bulunursak eminim ki bir çok kişisel beklenti de kendiliğinden beraberinde gelecektir.! Tüm Türkiye bizden İYİ bir iktidar bekliyor. Bunu Türk Milletine borçluyuz. Saygılarımla.”
İyi Parti’de Büyükşehir şirketlerine yapılan atamaların ardından başlayan tartışmaların partiye zarar verdiğini söyleyen İyi Parti Muratpaşa ilçe eski yönetim kurulu üyesi Uysal, Başaran’a destek verdi.

haberimizvar.net

Antalya Büyükşehir Belediye şirketlerine yapılan İyi Parti atamaları, partide tartışma yaratmıştı. İl Başkanı Mehmet Başaran, “Atamaları kendi inisiyatifi ile yapıyor” eleştirilerine sert yanıt vermişti. Tartışmaya dahil olan İyi Parti Muratpaşa eski ilçe yöneticisi ve partinin etkin üyelerinden İbrahim Uysal, bu tarz polemiklerin partiye zarar verdiğini söyledi. Başaran’a destek veren Uysal, İyi Parti’nin rüzgarı arkasına aldığı bir dönemde bu tarz tartışmaların yaşanmaması gerektiğini belirtti. Uysal sosyal medya paylaşımında şöyle konuştu:  

“Lüzüm üzerine...! Şimdiye kadar gördüğüm bu siyaset ! içinde tek derdimizin milletimizin iktidara yakışan bir siyaset anlayışı ile yönetilmesini sağlayacak fikir birliğinin acilen oluşması zaruriyetidir. ! Bizi bizden başka eleştiren, ötekileştiren, kötüleyen ne bir parti ne de insanlar var.! Maalesef her türlü olumsuz yargı ve haksız eleştiriler bu camiayı kanser gibi sarmış durumda.! 
Buna geçmişte kendimi de dahil ediyorum, iğne-çuvaldız durumunu kendime özeleştiride bulunarakta yapıyorum, bu konuda samimiyim kimse merak etmesin.! 
Şu bir gerçek ki siyasete her türlü riski göze alarak hizmet edenlerin, vatandaşın bilinçlenmesi ve ideolojimizin anlatılmasında maddi manevi en büyük desteği verenlerin makam veya koltuk istemesi bence normal ancak gerçekleşmeyen bir durum arkasından kör bıçak gibi partimizin ve teşkilatımızın kalbine hançer indirmeye kimsenin hakkı yok.! 

Mehmet Başaran Başkanımız maddi manevi en büyük fedakarlıkları yapan, tevazu sahibi, yapabileceklerini net olarak ifade eden, diğer parti yöneticilerinden ayrı olarak makamına çat kapı dahi girilebilen, kişisel hırslarını bir kenarda tutmasını da “bizim hedefimiz bu partiyi Antalya’da 1. parti yapmak diyerek ticari hayatın içerisinde halen aktif olması nedeniyle iktidarın ticari ve mali takibinde her an yanlışı kollanan birisi olarak ispat etmiş, Antalya’da 22 bin üye seviyesine taşımasında gerek divan gerekse yönetimi ile birlikte elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, Ankara’yı Antalya’ya yaklaştıran gerçek bir siyasetçi.! 
Hiçbir başarı elbette ki yalnız kazanılmaz.! 
Divan ve Yönetim dahil sade üyelerimiz bile başarılı çünkü anketler bugün Antalya’da %26 larda...Ancak 
Başbuğun dediği gibi "Mevzu vatansa hepimiz ölelim,
Mevzu makamsa hepiniz ölün !” düsturundan çok fazla feyiz almamız gereken ve yönetim kurulları seçimleri nedeniyle yaşanan bu tatsız parti içi gerginliği buralara yansıtmanın bizlere hiçbir faydası yok. 
Kişisel hedeflerimiz var ancak bugün ya da gelecekte gerçekleşmemesi için tek ihtiyacımız “aile içi” anlayış ve sabır. Yetkinliklerimize ve partimize ne kadar katkıda bulunursak eminim ki bir çok kişisel beklenti de kendiliğinden beraberinde gelecektir.! Tüm Türkiye bizden İYİ bir iktidar bekliyor. Bunu Türk Milletine borçluyuz. Saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.