Twitter hesabını kapatıp açtı

GÜNDEM 22.04.2021 - 18:46, Güncelleme: 22.04.2021 - 18:46
 

Twitter hesabını kapatıp açtı

Paylaşımlarında Fethullah Gülen ve örgütünü sıkça öven, Bahçeli'ye 'çapsız' diyen ve son olarak Adnan Oktar ile fotoğrafı ortaya çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabını kapattı. Yanık'ın hesabı kapalı kaldıktan bir süre sonra açtığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Zehra Zümrüt Selçuk görevlerinden alınmasıyla ve bakanlığın 2'ye bölünmesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık hesabını kapattı. Derya Yanık, atandığı andan itibaren FETÖ'yü öven, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'çapsız' dediği tweetleriyle gündem olmuştu. Yanık'ın son olarak, "cinsel saldırı", "çocuğun cinsel istismarı", "kişisel verilerin kaydedilmesi", "şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "siyasal ve askeri casusluk suçuna teşebbüs", "nitelikli dolandırıcılık" ve "kaçakçılık" gibi suçlardan suçlu bulunan tutuklu Adnan Oktar ile olan fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu skandalların ortaya çıkmasıyla Bakan Yanık'ı sert sözlerle tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından Yanık'ın resmi Twitter adresini kapattığı görüldü. Derya Yanık, daha sonra hesabını tekrar aktif hale getirdi.
Paylaşımlarında Fethullah Gülen ve örgütünü sıkça öven, Bahçeli'ye 'çapsız' diyen ve son olarak Adnan Oktar ile fotoğrafı ortaya çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabını kapattı. Yanık'ın hesabı kapalı kaldıktan bir süre sonra açtığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Zehra Zümrüt Selçuk görevlerinden alınmasıyla ve bakanlığın 2'ye bölünmesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık hesabını kapattı.

Derya Yanık, atandığı andan itibaren FETÖ'yü öven, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'çapsız' dediği tweetleriyle gündem olmuştu.

Yanık'ın son olarak, "cinsel saldırı", "çocuğun cinsel istismarı", "kişisel verilerin kaydedilmesi", "şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "siyasal ve askeri casusluk suçuna teşebbüs", "nitelikli dolandırıcılık" ve "kaçakçılık" gibi suçlardan suçlu bulunan tutuklu Adnan Oktar ile olan fotoğrafı ortaya çıktı.

yeni-bakan-derya-yanik-twitter-hesabini-kapatip-acti-867670-1.

Sosyal medya kullanıcıları söz konusu skandalların ortaya çıkmasıyla Bakan Yanık'ı sert sözlerle tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından Yanık'ın resmi Twitter adresini kapattığı görüldü. Derya Yanık, daha sonra hesabını tekrar aktif hale getirdi.

yeni-bakan-derya-yanik-twitter-hesabini-kapatip-acti-867671-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.