Büyükşehir'den modern simit tezgâhları

YEREL 25.04.2021 - 14:32, Güncelleme: 25.04.2021 - 14:32
 

Büyükşehir'den modern simit tezgâhları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla kent merkezindeki simit tezgahlarını yeniliyor. Simitçi esnafının daha hijyenik ve modern ortamda satış yapabilmeleri için kent estetiğine uygun yeni nesil simit tezgahları üretiliyor. Oldukça şık ve modern tasarımı olan tezgahlar bayram sonrası esnafa dağıtılacak.

haberimizvar.net- Antalya merkezindeki zaman içinde eskiyen simit tezgahları, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in planlı kurallı kimlikli kent vizyonu çerçevesinde yenileniyor. Türkiye'nin vazgeçilmez sokak lezzetlerinden biri olan simit, Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalyalılara artık daha hijyen koşullarda ve şık tezgahlarda sunulacak. Yeni simit tezgâhların projesi ve imalatı Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ A.Ş tarafından yapılıyor. 163 ADET YENİ NESİL TEZGAH EKDAĞ'a bağlı Boğaçayı atölyelerinde yeni nesil simit tezgâhlarının üretim ve montaj işlemi hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin merkez ilçelerinde simit artık daha modern ve hijyenik yeni nesil simit tezgahlarında satışa sunulacak. Üretimi süren 163 adet simit tezgâhı Ramazan Bayramı sonrası esnafa teslim edilecek. HİJYENİK ORTAMDA SATIŞ Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Sosyal Tesisler Müdürü Hakan Yurttaş, yeni nesil simit tezgâhlarıyla simitçi esnafının daha sağlıklı şartlarda satış yapabileceğini, vatandaşların gönül rahatlığıyla simit tüketebileceğini ifade etti. Yurttaş, “EKDAĞ tarafından projesi ve imalatı yapılan simit tezgahları kent estetiğine uygun şekilde tasarlandı. Yeni nesil simit araçları ürünlerin hem tazeliğini koruyacak hem de güneş ve yağmur gibi dış etkenlerden koruyacak. Kentin farklı noktalarında simit satışı yapan esnafa Ramazan Bayramı sonrasında yeni ve modern araçları teslim etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla kent merkezindeki simit tezgahlarını yeniliyor. Simitçi esnafının daha hijyenik ve modern ortamda satış yapabilmeleri için kent estetiğine uygun yeni nesil simit tezgahları üretiliyor. Oldukça şık ve modern tasarımı olan tezgahlar bayram sonrası esnafa dağıtılacak.

haberimizvar.net-  Antalya merkezindeki zaman içinde eskiyen simit tezgahları, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in planlı kurallı kimlikli kent vizyonu çerçevesinde yenileniyor. Türkiye'nin vazgeçilmez sokak lezzetlerinden biri olan simit, Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalyalılara artık daha hijyen koşullarda ve şık tezgahlarda sunulacak. Yeni simit tezgâhların projesi ve imalatı Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ A.Ş tarafından yapılıyor.

163 ADET YENİ NESİL TEZGAH

EKDAĞ'a bağlı Boğaçayı atölyelerinde yeni nesil simit tezgâhlarının üretim ve montaj işlemi hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin merkez ilçelerinde simit artık daha modern ve hijyenik yeni nesil simit tezgahlarında satışa sunulacak. Üretimi süren 163 adet simit tezgâhı Ramazan Bayramı sonrası esnafa teslim edilecek.

HİJYENİK ORTAMDA SATIŞ

Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ Sosyal Tesisler Müdürü Hakan Yurttaş, yeni nesil simit tezgâhlarıyla simitçi esnafının daha sağlıklı şartlarda satış yapabileceğini, vatandaşların gönül rahatlığıyla simit tüketebileceğini ifade etti. Yurttaş, “ EKDAĞ tarafından projesi ve imalatı yapılan simit tezgahları kent estetiğine uygun şekilde tasarlandı. Yeni nesil simit araçları ürünlerin hem tazeliğini koruyacak hem de güneş ve yağmur gibi dış etkenlerden koruyacak. Kentin farklı noktalarında simit satışı yapan esnafa Ramazan Bayramı sonrasında yeni ve modern araçları teslim etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, BASKAN MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA KENT MERKEZINDEKI SIMIT TEZGAHLARINI YENILIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_25/60a96ecb872c82b67abf2579cbaa00ea.jpg" />
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, BASKAN MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA KENT MERKEZINDEKI SIMIT TEZGAHLARINI YENILIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_25/cef87a442de20a9406d41a208893c4b3.jpg" />

 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, BASKAN MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA KENT MERKEZINDEKI SIMIT TEZGAHLARINI YENILIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_25/9010a63ecbee3bc867ad2712e49a1ddb.jpg" />
 <a href=ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, BASKAN MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA KENT MERKEZINDEKI SIMIT TEZGAHLARINI YENILIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_25/6df77e3dc9c8df9c10669592af613562.jpg" />
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.