MAHREMİYET ŞİKÂYETİ

SİYASET 26.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 26.04.2021 - 12:46
 

MAHREMİYET ŞİKÂYETİ

İYİ Parti Antalya eski il başkan yardımcısı Enver Gülgen, kişisel bilgilerini kamuoyu ile paylaştıkları iddiasıyla İl Başkanı Mehmet Başaran ve İl Sekreteri Hüseyin Özdamar hakkında şikayetçi oldu.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya il teşkilatında sular durulmuyor. Büyükşehir Belediye şirketlerine İYİ Parti kontenjanından yapılan atamaların ardından başlayan tartışmalarda hedef tahtasına konan İl Başkanı Mehmet Başaran, “Görevden alınan CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın başına gelen benim başıma gelmez” açıklamasında bulunmuştu. Bunun üzerine partinin farklı kanatlarından sesler yükselmeye devam etti. Başaran’a, “Görevden alınmayacağının garantisini açıkla” sorusunu yönelten İYİ Parti Antalya eski il başkan yardımcısı Enver Gülgen, şimdi de İl Başkanı Başaran ile İl Sekreteri Hüseyin Özdamar’ı mahremiyete dokunmakla suçladı. ANAYASAYA DA AYKIRI PARTİ TÜZÜĞÜNE DE Genel Merkez tarafından üyelik işlemlerini yönetmeleri için il başkanı ile il sekreterine verilen bulut.iyiparti.org.tr  şifreleri ile kişisel bilgilerinin kamuoyu ile paylaşıldığını iddia eden Gülgen, İl Başkanı Mehmet Başaran ile İl Sekreteri Hüseyin Özdamar hakkında şikayetçi oldu.  Gülgen, “20 bin üyenin mahremiyeti bunların elinde. Benim özel bilgilerimi paylaşmışlar. Hem Anayasaya göre hem de parti tüzüğüne göre suç işliyorlar. Mahremiyetimiz korunmuyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti savcılarına ve İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerimize güvenimin tam olduğunu belirtir gereğinin yapılmasını arz ederim” dedi.  
İYİ Parti Antalya eski il başkan yardımcısı Enver Gülgen, kişisel bilgilerini kamuoyu ile paylaştıkları iddiasıyla İl Başkanı Mehmet Başaran ve İl Sekreteri Hüseyin Özdamar hakkında şikayetçi oldu.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya il teşkilatında sular durulmuyor. Büyükşehir Belediye şirketlerine İYİ Parti kontenjanından yapılan atamaların ardından başlayan tartışmalarda hedef tahtasına konan İl Başkanı Mehmet Başaran, “Görevden alınan CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın başına gelen benim başıma gelmez” açıklamasında bulunmuştu. Bunun üzerine partinin farklı kanatlarından sesler yükselmeye devam etti. Başaran’a, “Görevden alınmayacağının garantisini açıkla” sorusunu yönelten İYİ Parti Antalya eski il başkan yardımcısı Enver Gülgen, şimdi de İl Başkanı Başaran ile İl Sekreteri Hüseyin Özdamar’ı mahremiyete dokunmakla suçladı.

ANAYASAYA DA AYKIRI PARTİ TÜZÜĞÜNE DE
Genel Merkez tarafından üyelik işlemlerini yönetmeleri için il başkanı ile il sekreterine verilen bulut.iyiparti.org.tr  şifreleri ile kişisel bilgilerinin kamuoyu ile paylaşıldığını iddia eden Gülgen, İl Başkanı Mehmet Başaran ile İl Sekreteri Hüseyin Özdamar hakkında şikayetçi oldu.  Gülgen, “20 bin üyenin mahremiyeti bunların elinde. Benim özel bilgilerimi paylaşmışlar. Hem Anayasaya göre hem de parti tüzüğüne göre suç işliyorlar. Mahremiyetimiz korunmuyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti savcılarına ve İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerimize güvenimin tam olduğunu belirtir gereğinin yapılmasını arz ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.