Vatandaşı patates soğana muhtaç ettiniz

EKONOMİ 26.04.2021 - 17:32, Güncelleme: 26.04.2021 - 17:32
 

Vatandaşı patates soğana muhtaç ettiniz

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, hükümetin patates soğan dağıtımıyla ilgili bir açıklama yaptı

haberimizvar.net- Serik’te hükümetin kaymakamlıklara gönderdiği patates soğanı Serik’te dağıtımı başlarken, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demir, şunları söyledi: ‘Ülkemiz de her geçen gün ekonomi daha da kötüye gidiyor. Vatandaşlarımıza bir avuç patates soğan dağıtan Ak Parti Hükümeti, bunu bir lütuf gibi gösteriyor. Milletimizi bu durumu düşmesinin en büyük suçlusu, Ak Parti hükümetidir. İzlediği yanlış politikalar sonucunda milletimizi bir avuç patatese ve soğana muhtaç ettiler. Patates soğan dağıtan hükümet Bakanların bildiği Serik’teki 500 Bin TL lik rüşvet olayıyla ilgili ilçemizdeki yetkililerden henüz bir açıklama yapmadı. Serik’teki 500 TL’lik rüşveti kimin yediğini buluncaya kadar bu soruyu sormaya devam edeceğim. Buradan Serik’teki yetkililere soruyorum, Elindeki malı çok ucuz bir şekilde satan çiftçimizin hali ne olacak?”   CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, DP Serik İlçe Başkanı Yaşar Emirdar ile birlikte Serik’teki patates soğanların konulduğu yere gittiler. CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, vatandaşa patates soğan veren Ak Parti Hükümeti’nin Serik’teki yandaşlara verdiği 500 TL’lik rüşvetin peşini bırakmayacaklarını da sözlerine ekledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, hükümetin patates soğan dağıtımıyla ilgili bir açıklama yaptı

haberimizvar.net- Serik’te hükümetin kaymakamlıklara gönderdiği patates soğanı Serik’te dağıtımı başlarken, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demir, şunları söyledi:

‘Ülkemiz de her geçen gün ekonomi daha da kötüye gidiyor. Vatandaşlarımıza bir avuç patates soğan dağıtan Ak Parti Hükümeti, bunu bir lütuf gibi gösteriyor. Milletimizi bu durumu düşmesinin en büyük suçlusu, Ak Parti hükümetidir. İzlediği yanlış politikalar sonucunda milletimizi bir avuç patatese ve soğana muhtaç ettiler. Patates soğan dağıtan hükümet Bakanların bildiği Serik’teki 500 Bin TL lik rüşvet olayıyla ilgili ilçemizdeki yetkililerden henüz bir açıklama yapmadı. Serik’teki 500 TL’lik rüşveti kimin yediğini buluncaya kadar bu soruyu sormaya devam edeceğim. Buradan Serik’teki yetkililere soruyorum, Elindeki malı çok ucuz bir şekilde satan çiftçimizin hali ne olacak?”  

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, DP Serik İlçe Başkanı Yaşar Emirdar ile birlikte Serik’teki patates soğanların konulduğu yere gittiler.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, vatandaşa patates soğan veren Ak Parti Hükümeti’nin Serik’teki yandaşlara verdiği 500 TL’lik rüşvetin peşini bırakmayacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.