BBP İl Başkanı Barış sendikalarla buluştu

GÜNDEM 28.04.2021 - 15:02, Güncelleme: 28.04.2021 - 15:02
 

BBP İl Başkanı Barış sendikalarla buluştu

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Murat Barış, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesi TÜRK-İŞ Antalya İl temsilciliğinde Türk-İş sendikaları ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- Kısa çalışma ödeneği ile işten çıkarma yasağının birlikte ele alınması gerekir diyen il başkanı Barış, "İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs 2021'de sona eriyor. Kısa çalışma ödeneği ile işten çıkarma yasağının birlikte ele alınması gerekir. Kısa çalışma ödeneği sürüyorsa, işten çıkarma yasağı da devam etmeli. 30.06.2021'de bitecek kısa çalışma ödeneğinin pandemi süresince devam etmesi lazım. İstihdam açısından, bu süreci işlerini koruyarak geçirmesi çok önemlidir.”dedi. TÜRK-İŞ'e bağlı Belediye-İş Sendikası'nın bir dönem Antalya Şube Başkanlığı görevini de yürüten BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış; “Siyasetçi olarak emekçilerimizin hizmetindeyiz. Her türlü sorun ve taleplerini raporlayarak, genel başkanımız sayın Mustafa Destici’ye ileterek, sorunun çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca; emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri ile ilgili yapılan açıklamada, ikramiyelerinin emeklilerin talepleri dikkate alınarak, 1.300,00 TL’nin altında olmaması gerekirdi." dedi.
Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Murat Barış, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesi TÜRK-İŞ Antalya İl temsilciliğinde Türk-İş sendikaları ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- Kısa çalışma ödeneği ile işten çıkarma yasağının birlikte ele alınması gerekir diyen il başkanı Barış, "İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs 2021'de sona eriyor. Kısa çalışma ödeneği ile işten çıkarma yasağının birlikte ele alınması gerekir. Kısa çalışma ödeneği sürüyorsa, işten çıkarma yasağı da devam etmeli. 30.06.2021'de bitecek kısa çalışma ödeneğinin pandemi süresince devam etmesi lazım. İstihdam açısından, bu süreci işlerini koruyarak geçirmesi çok önemlidir.”dedi.

TÜRK-İŞ'e bağlı Belediye-İş Sendikası'nın bir dönem Antalya Şube Başkanlığı görevini de yürüten BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış; “Siyasetçi olarak emekçilerimizin hizmetindeyiz. Her türlü sorun ve taleplerini raporlayarak, genel başkanımız sayın Mustafa Destici’ye ileterek, sorunun çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca; emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri ile ilgili yapılan açıklamada, ikramiyelerinin emeklilerin talepleri dikkate alınarak, 1.300,00 TL’nin altında olmaması gerekirdi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.