Deva’da görev dağılımı tamam

SİYASET 28.04.2021 - 19:29, Güncelleme: 28.04.2021 - 19:29
 

Deva’da görev dağılımı tamam

DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı’na atanan Özgür Özbek, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda yeni görevlendirmeler de belli oldu

haberimizvar.net DEVA Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu, Özgür Özbek başkanlığında toplandı. Dün yapılan toplantıda yeni görev dağılımı da gerçekleşti. Alınan karara görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Rafet Aslan (İl Sosyal Politikaları Başkanı), Mutlu İlker Şahin (İl Halkla İlişkiler Başkanı), Sibel Burgucu (İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı), Nuray Özkul (İl Kadın Politikaları Başkanı), Hasan Karabulut (İl Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı), Özlem Arlıer (İl Sekreteri), Kıvanç Çetinkaya (İl Teşkilat Başkanı), Emre Karaşin (İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı),Murat Barçın (İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları), Sinan Tetik (İl Seçim İşleri Başkanı), Erdem Ateş (İl Gençlik Politikaları Başkanı), Tayfun Ayan ( İl Sağlık Politikaları Başkanı), Seyit Bekir Yıldırım (İl İdari ve Mali İşler Başkanı)  Ahmet Ünlüoğlu (İl Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı), Recep Çoban (İl Eğitim Politikaları Başkanı), Ebubekir Bizkevelci (İl Sektörel Politikalar Başkanı), Eyüp Çiftçi (İl Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanı), Metin Nalbantoğlu (İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları), Ali Biricik (İl Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı), Kifayet Askeroğlu (İl Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı), Emre Dur (İl İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı). ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR DÖNEM VAR İlk toplantının ardından durum değerlendirmesi yapan İl Başkanı Özgür Özbek, “Zorlu bir dönem bizi bekliyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte Antalya’nın DEVA’sı olmak için elimizden geleni yapacağız. Antalya için yapılacak çok iş var” dedi.
DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı’na atanan Özgür Özbek, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda yeni görevlendirmeler de belli oldu

haberimizvar.net

DEVA Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu, Özgür Özbek başkanlığında toplandı. Dün yapılan toplantıda yeni görev dağılımı da gerçekleşti. Alınan karara görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Rafet Aslan (İl Sosyal Politikaları Başkanı), Mutlu İlker Şahin (İl Halkla İlişkiler Başkanı), Sibel Burgucu (İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı), Nuray Özkul (İl Kadın Politikaları Başkanı), Hasan Karabulut (İl Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı), Özlem Arlıer (İl Sekreteri), Kıvanç Çetinkaya (İl Teşkilat Başkanı), Emre Karaşin (İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı),Murat Barçın (İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları), Sinan Tetik (İl Seçim İşleri Başkanı), Erdem Ateş (İl Gençlik Politikaları Başkanı), Tayfun Ayan ( İl Sağlık Politikaları Başkanı), Seyit Bekir Yıldırım (İl İdari ve Mali İşler Başkanı)  Ahmet Ünlüoğlu (İl Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı), Recep Çoban (İl Eğitim Politikaları Başkanı), Ebubekir Bizkevelci (İl Sektörel Politikalar Başkanı), Eyüp Çiftçi (İl Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanı), Metin Nalbantoğlu (İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları), Ali Biricik (İl Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı), Kifayet Askeroğlu (İl Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı), Emre Dur (İl İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı).

ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR DÖNEM VAR


İlk toplantının ardından durum değerlendirmesi yapan İl Başkanı Özgür Özbek, “Zorlu bir dönem bizi bekliyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte Antalya’nın DEVA’sı olmak için elimizden geleni yapacağız. Antalya için yapılacak çok iş var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.