Tam kapanmaya depremle uyandık

YEREL 30.04.2021 - 12:56, Güncelleme: 30.04.2021 - 12:56
 

Tam kapanmaya depremle uyandık

Alanya- Okurcalar'da 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.

haberimizvar.net- Kandilli ve AFAD son depremler listesi Antalya depremi ile ilgili detayları aktardı. 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:52’de meydana gelen sarsıntının şiddeti 4.0 olarak ölçüldü. Kandilli ve AFAD son depremler listesi ülke çapında meydana gelen son depremleri aktarmaya devam ediyor. Kandilli verilerine göre merkez üssü Antalya Alanya olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Saat 10:52’de meydana gelen sarsıntı yakın bölgelerden de hissedildi.
Alanya- Okurcalar'da 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.

haberimizvar.net- Kandilli ve AFAD son depremler listesi Antalya depremi ile ilgili detayları aktardı. 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:52’de meydana gelen sarsıntının şiddeti 4.0 olarak ölçüldü.
Kandilli ve AFAD son depremler listesi ülke çapında meydana gelen son depremleri aktarmaya devam ediyor. Kandilli verilerine göre merkez üssü Antalya Alanya olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Saat 10:52’de meydana gelen sarsıntı yakın bölgelerden de hissedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.