Sokaktaki can dostlarımızı unutmadılar

YEREL 04.05.2021 - 12:59, Güncelleme: 04.05.2021 - 12:59
 

Sokaktaki can dostlarımızı unutmadılar

Demre Belediyesi, Covid-19 nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde sokaktaki can dostların beslenmesine yönelik her türlü tedbiri aldı.

haberimizvar.net- Demre Belediyesi Hayvan Sağlığı ekipleri ile zabıta ekipleri her gün ilçenin belirli noktalarını dolaşarak, sokak hayvanlarının beslenmesini sağlıyor. Ekipler başta Çayağzı, Sülüklü, Taşdibi, Kömürlük ve Beymelek plajları ile ormanlık alanlar olan Kum Dağı, Kızılalan, Çağman, Belören, Gürsen gibi bölgeleri dolaşarak, gördükleri sokak hayvanlarına mama ve su bırakıyor. Sağlık sorunu olan sokak hayvanları alınarak, barınağa getirilerek tedavileri yapılıyor. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Belediye olarak oluşturduğumuz beslenme noktalarına her gün sokak hayvanları için mama ve su bırakıyoruz. Beslenme noktalarının dışında veterinerlerimiz ve zabıta ekiplerimiz dolaşarak, mama bırakıyor. Zabıta ve veteriner ekiplerimizin araçlarında sürekli olarak su ve mama bulunduruyoruz. Gördüğümüz her sokak hayvanına öncelikle mutlaka mama veriyoruz. Bu süreçte ben Demreli hemşehrilerimize rica ediyoruz. Evlerinin yakınında gördükleri sokaktaki can dostlarımız için bir kap yemek, bir kap su versinler. Sağlık sorunu olanları belediyemize haber versinler" dedi.
Demre Belediyesi, Covid-19 nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde sokaktaki can dostların beslenmesine yönelik her türlü tedbiri aldı.

haberimizvar.net-  Demre Belediyesi Hayvan Sağlığı ekipleri ile zabıta ekipleri her gün ilçenin belirli noktalarını dolaşarak, sokak hayvanlarının beslenmesini sağlıyor. Ekipler başta Çayağzı, Sülüklü, Taşdibi, Kömürlük ve Beymelek plajları ile ormanlık alanlar olan Kum Dağı, Kızılalan, Çağman, Belören, Gürsen gibi bölgeleri dolaşarak, gördükleri sokak hayvanlarına mama ve su bırakıyor. Sağlık sorunu olan sokak hayvanları alınarak, barınağa getirilerek tedavileri yapılıyor.


Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Belediye olarak oluşturduğumuz beslenme noktalarına her gün sokak hayvanları için mama ve su bırakıyoruz. Beslenme noktalarının dışında veterinerlerimiz ve zabıta ekiplerimiz dolaşarak, mama bırakıyor. Zabıta ve veteriner ekiplerimizin araçlarında sürekli olarak su ve mama bulunduruyoruz. Gördüğümüz her sokak hayvanına öncelikle mutlaka mama veriyoruz. Bu süreçte ben Demreli hemşehrilerimize rica ediyoruz. Evlerinin yakınında gördükleri sokaktaki can dostlarımız için bir kap yemek, bir kap su versinler. Sağlık sorunu olanları belediyemize haber versinler" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.