Tek hedef puan

YEREL 05.05.2021 - 11:22, Güncelleme: 05.05.2021 - 11:22
 

Tek hedef puan

FRAPORT TAV Antalyaspor, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynayacağı son deplasman maçında Trabzonspor'dan puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor karşısında bu sezonki 4'üncü galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

haberimizvar.net- Süper Lig'de 39 hafta sonunda topladığı 43 puanla 13'üncü sırada yer alan Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takım kalan maçlarını Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde kampa girerek sürdürecek. Antalyaspor'da bu hafta ligdeki son deplasman maçı olan Trabzonspor karşısında puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak. DEPLASMANDA SADECE 3 GALİBİYET Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Kırmızı beyazlı takım oynadığı 19 dış saha maçında 10 beraberlik ve 6 da yenilgi elde etti. Kırmızı beyazlı takım deplasmanda sadece Göztepe, Gençlerbirliği ve HES Kablo Kaysersipor maçlarından galibiyetle döndü. Antalyaspor, deplasmanda galip geldiği 3 maçı da 1-0 kazandı. ATTIĞINDAN FAZLASINI YEDİ Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda rakiplerine 16 gol atma başarısı yakalarken, kalesinde ise 25 gole engel olamadı. Taraftarlar oynanan maçlarda 41 gole tanık oldu. DEPLASMAN MAÇLARI EN ÇOK 1-0 BİTTİ Kırmızı beyazlı takımın bu sezon deplasmanda oynadığı 19 maçta en çok 1-0'lık skor görüldü. Antalyaspor'un oynadığı maçlarda 5 kez 1-0'lık sonuçlar alınırken, 4 kez 0-0, 3'er kez 1-1 ve 2-2'lik skorlar sahaya yansıdı. 1'er kez de 2-1, 3-2, 4-0 ve 5-1'lik skorlar alındı. Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda en çok golü ise Medipol Başakşehir (5-1) ve Aytemiz Alanyaspor (4-0) maçlarında kalesinde gördü.
FRAPORT TAV Antalyaspor, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynayacağı son deplasman maçında Trabzonspor'dan puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor karşısında bu sezonki 4'üncü galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

haberimizvar.net- Süper Lig'de 39 hafta sonunda topladığı 43 puanla 13'üncü sırada yer alan Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takım kalan maçlarını Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde kampa girerek sürdürecek. Antalyaspor'da bu hafta ligdeki son deplasman maçı olan Trabzonspor karşısında puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak.

DEPLASMANDA SADECE 3 GALİBİYET

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Kırmızı beyazlı takım oynadığı 19 dış saha maçında 10 beraberlik ve 6 da yenilgi elde etti. Kırmızı beyazlı takım deplasmanda sadece Göztepe, Gençlerbirliği ve HES Kablo Kaysersipor maçlarından galibiyetle döndü. Antalyaspor, deplasmanda galip geldiği 3 maçı da 1-0 kazandı.

ATTIĞINDAN FAZLASINI YEDİ

Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda rakiplerine 16 gol atma başarısı yakalarken, kalesinde ise 25 gole engel olamadı. Taraftarlar oynanan maçlarda 41 gole tanık oldu.

DEPLASMAN MAÇLARI EN ÇOK 1-0 BİTTİ

Kırmızı beyazlı takımın bu sezon deplasmanda oynadığı 19 maçta en çok 1-0'lık skor görüldü. Antalyaspor'un oynadığı maçlarda 5 kez 1-0'lık sonuçlar alınırken, 4 kez 0-0, 3'er kez 1-1 ve 2-2'lik skorlar sahaya yansıdı. 1'er kez de 2-1, 3-2, 4-0 ve 5-1'lik skorlar alındı. Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda en çok golü ise Medipol Başakşehir (5-1) ve Aytemiz Alanyaspor (4-0) maçlarında kalesinde gördü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.