Başkanlardan soru akımı: 128 milyar dolar nerede

EKONOMİ 05.05.2021 - 23:59, Güncelleme: 10.05.2021 - 18:16
 

Başkanlardan soru akımı: 128 milyar dolar nerede

Siyasi partilerin Antalya il başkanları hükümetin bir türlü açıklık getiremediği 128 milyar doları sosyal medyada soru akımı ile gündeme getirdi

Haberimizvar.net AKP’nin farklı açıklamalar yaptığı 128 milyar dolar konusu bu kez sosyal medyada akım oldu. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in başlattığı akımda başkanlar birbirine 128 milyarın akıbetini sordu. İlk paylaşımı yapan Cengiz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın etiket yaparak, “Haftalardır soruyoruz. Nerede bu 128 Milyar Dolar, nerede bu damat diye. Farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” şeklinde paylaşım yaptı. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ise Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, CHP Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz ve İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkanını etiketleyerek, “Ho yanna baktık, bu yanna baktık ende 128 Milyar dolar sanki yer yarıldı da yerin içine girdi. Hangi kapıyı çalsak, içinde tonlarca borç ve keder bulduk” paylaşımında bulundu.
Siyasi partilerin Antalya il başkanları hükümetin bir türlü açıklık getiremediği 128 milyar doları sosyal medyada soru akımı ile gündeme getirdi

Haberimizvar.net

AKP’nin farklı açıklamalar yaptığı 128 milyar dolar konusu bu kez sosyal medyada akım oldu. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’in başlattığı akımda başkanlar birbirine 128 milyarın akıbetini sordu. İlk paylaşımı yapan Cengiz, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın etiket yaparak, “Haftalardır soruyoruz. Nerede bu 128 Milyar Dolar, nerede bu damat diye. Farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” şeklinde paylaşım yaptı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ise Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, CHP Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz ve İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkanını etiketleyerek, “Ho yanna baktık, bu yanna baktık ende 128 Milyar dolar sanki yer yarıldı da yerin içine girdi. Hangi kapıyı çalsak, içinde tonlarca borç ve keder bulduk” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.