AKP, 'Yalan Üretim Merkezi' animasyonunu sildi

TURİZM 07.05.2021 - 15:40, Güncelleme: 07.05.2021 - 15:40
 

AKP, 'Yalan Üretim Merkezi' animasyonunu sildi

AKP'nin Kılıçdaroğlu ve Öztrak'ı hedef almak isterken alay konusu olduğu çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi.

haberimizvar.net- AKP'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef almak isterken 128 milyar doları tekrar gündeme getirdiği ve alay konusu olduğu 'Yalan Üretim Merkezi' isimli çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi.  AKP'nin Twitter hesabı üzerinden "Yarın saat 14.00’te" ifadeleriyle duyurduğu paylaşım çizgi film çıkmıştı. AKP'nin bu hamlesinin Z kuşağına yönelik olduğu söylenirken parti içinde de tartışmalara neden olduğu yorumları yapılmıştı. "Devamı gelecek..." şeklinde biten animasyon sosyal medyada kullanıcılar tarafından alay konusu haline geldi. Videonun, bugün partinin sosyal medya hesaplarından silindiği ortaya çıktı.
AKP'nin Kılıçdaroğlu ve Öztrak'ı hedef almak isterken alay konusu olduğu çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi.

haberimizvar.net- AKP'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef almak isterken 128 milyar doları tekrar gündeme getirdiği ve alay konusu olduğu 'Yalan Üretim Merkezi' isimli çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi.

 AKP'nin Twitter hesabı üzerinden "Yarın saat 14.00’te" ifadeleriyle duyurduğu paylaşım çizgi film çıkmıştı.

AKP'nin bu hamlesinin Z kuşağına yönelik olduğu söylenirken parti içinde de tartışmalara neden olduğu yorumları yapılmıştı.

"Devamı gelecek..." şeklinde biten animasyon sosyal medyada kullanıcılar tarafından alay konusu haline geldi. Videonun, bugün partinin sosyal medya hesaplarından silindiği ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.