Konyaaltı Belediyesi sporcularından 19 Mayıs mesajı

YEREL 17.05.2021 - 10:58, Güncelleme: 17.05.2021 - 10:58
 

Konyaaltı Belediyesi sporcularından 19 Mayıs mesajı

Konyaaltı Belediyesi’nin Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden yolu çıkarak19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde okudukları ‘İstiklal Marşı’ile kutladı.

haberimizvar.net- 17,18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokak sokak gezerek tır üzerinde birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla buluşturacak olan Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu balkonlara taşıyacak. Bu etkinlik öncesi Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı da dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde ‘İstiklal Marşı’ okuyarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Sporculardan Fahri İnce ve Yasemin Bakal, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak, bu sözükendine düstur edinen tüm sporcuların bayramını kutladı.  GELECEĞEMİZ GENÇLERLE TEMİNAT ALTINDA Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esenise 19 Mayıs 1919 tarihinin çok müstesna bir yere sahip olduğunu söyledi. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz Türk milletinin esareti reddedip bağımsızlığını elde ettiğini belirten Başkan Esen, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olan işte bu tarih, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadır. Çünkü gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygı ve hoşgörü içinde olan, donanımlı gençlerle Türkiye’nin geleceği teminat altındadır. Ben bu düşüncülerle tüm gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi’nin Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünden yolu çıkarak19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde okudukları ‘İstiklal Marşı’ile kutladı.

haberimizvar.net- 17,18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokak sokak gezerek tır üzerinde birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla buluşturacak olan Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu balkonlara taşıyacak. Bu etkinlik öncesi Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün Güreş ve Kadınlar Hentbol Takımı da dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri çevresinde ‘İstiklal Marşı’ okuyarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Sporculardan Fahri İnce ve Yasemin Bakal, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak, bu sözükendine düstur edinen tüm sporcuların bayramını kutladı. 

GELECEĞEMİZ GENÇLERLE TEMİNAT ALTINDA
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esenise 19 Mayıs 1919 tarihinin çok müstesna bir yere sahip olduğunu söyledi. Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz Türk milletinin esareti reddedip bağımsızlığını elde ettiğini belirten Başkan Esen, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olan işte bu tarih, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadır. Çünkü gençlerimiz ülkemizin ve yarınlarımızın teminatıdır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygı ve hoşgörü içinde olan, donanımlı gençlerle Türkiye’nin geleceği teminat altındadır. Ben bu düşüncülerle tüm gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.