MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör oldu

GÜNDEM 18.05.2021 - 10:07, Güncelleme: 18.05.2021 - 10:07
 

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör oldu

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından boşalan MATSO Başkanlığına Seydi Tahsin Güngör getirildi.

haberimizvar.net- MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından yasa gereği yeni yönetim kurulu başkanının belirlenmesi için MATSO binasında seçim yapıldı. Seçimle yönetim kurulu üyeleri tarafından Seydi Tahsin Güngör yönetim kurulu başkanı olarak belirlendi. Kısa bir açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, sonucun Manavgat iş dünyasına hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Ahmet Boztaş'ın yolunda ilerleyip, kaldığı yerden projelerini sürdüreceklerini söyledi. Tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Güngör, "Merhum Başkanımız Ahmet Boztaş, Manavgat, iş dünyasına ve MATSO'ya çok büyük hizmetler yaptı. Tüm yönetim kurulu üyelerimizin destekleri başkanımızın bıraktığı bayrağı kaldığı yerden azimle çalışarak aynı şekilde sürdüreceğiz" dedi. 
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından boşalan MATSO Başkanlığına Seydi Tahsin Güngör getirildi.

haberimizvar.net-  MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından yasa gereği yeni yönetim kurulu başkanının belirlenmesi için MATSO binasında seçim yapıldı. Seçimle yönetim kurulu üyeleri tarafından Seydi Tahsin Güngör yönetim kurulu başkanı olarak belirlendi.

Kısa bir açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, sonucun Manavgat iş dünyasına hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Ahmet Boztaş'ın yolunda ilerleyip, kaldığı yerden projelerini sürdüreceklerini söyledi. Tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Güngör, "Merhum Başkanımız Ahmet Boztaş, Manavgat, iş dünyasına ve MATSO'ya çok büyük hizmetler yaptı. Tüm yönetim kurulu üyelerimizin destekleri başkanımızın bıraktığı bayrağı kaldığı yerden azimle çalışarak aynı şekilde sürdüreceğiz" dedi. 
MANAVGAT TICARET VE SANAYI ODASI (MATSO) YONETIM KURULU BASKANI AHMET BOZTAS'IN HAYATINI KAYBETMESININ ARDINDAN BOSALAN  <a href=MATSO BASKANLIGINA SEYDI TAHSIN GUNGOR GETIRILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_05/2021_05_18/17131b570e77a1c25c55ce0952ff3833.jpg" />



MANAVGAT TICARET VE SANAYI ODASI (MATSO) YONETIM KURULU BASKANI AHMET BOZTAS'IN HAYATINI KAYBETMESININ ARDINDAN BOSALAN  <a href=MATSO BASKANLIGINA SEYDI TAHSIN GUNGOR GETIRILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_05/2021_05_18/883a5c164b36789b1aaa1828a2383e92.jpg" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.