BİRLİK’te güçleniyoruz

YEREL 19.05.2021 - 15:12, Güncelleme: 19.05.2021 - 15:12
 

BİRLİK’te güçleniyoruz

Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak bir yetki dönemini daha başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, “Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hesabi değil hasbi davranarak tüm personelin yanında olduğumuz konusundaki tutarlı ve kararlı mücadelemiz sayesinde diğerleri zayıflarken biz BİRLİK'te güçlenmeye devam ettik” dedi.

haberimizvar.net- Covid-19 tedbirleri kapsamında gerek kısıtlı kapanma gerekse de tam kapanma döneminde alınan kısıtlamalardan PTT personeli muaf tutulduğunu kaydeden Başkan Karaca,bu süreçte tüm risklere rağmen çalışmaya devam eden meslektaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sahada birlikte olduk, çalışan arkadaşlarımızı her hafta ziyaret etmeye devam ettiklerini kaydetti. SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞTIK, ÇALIŞIYORUZ Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak bir yetki dönemini daha başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Mitat Karaca, “Personelin yüzde 60'ından fazlasının üyemiz olduğu ve geçmiş dönemlere nazaran güçlenerek çıktığımız bir dönem yaşamaktayız.Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak göreve başladığımız 2018 yılı Kasım ayından beri yaşadığımız her türlü olumsuz koşula rağmen mücadelemizi, direnişimizi 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında aksatmadan sürdürdük. Zaman zaman karşılaştığımız sorunları diplomasi trafiği ile zaman zaman da cüzdan bırakma, basın açıklaması ve yargı yoluna başvurarak çözümü noktasında azami gayret sarf ettik” şeklinde konuştu. KARA PROPAGANDA SENDİKACILIĞI YAPTILAR Birlik Haber-Sen’in durmadan çalışmasına karşın diğer sendikaların sadece konuşarak üyeleri yalnız bıraktığını belirten Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, “Birlik Haber-Sen olarak bunları yaparken rekabet ettiğimiz diğer sendikalar ise personeli yalnız bırakarak sahadan uzak kaldılar veya sadece yetki dönemi olarak adlandırdığımız Mayıs ayında merkez ziyaretleri yaparak sendikamız aleyhine gerçek dışı ifadelerle kara propaganda yaparak sözde sendikal faaliyet yapmışlardır. Rakiplerimiz dün olduğu gibi bu dönemde aynı argümanları kullanmaktadırlar. Görülecek ki bir dahaki yetki döneminde de hep aynı argümanları kullanarak kazanılmış haklarımızın korunması, yeni kazanımlarının elde edilmesi, mevcut problemlerin çözümü için somut adımlar atan bu alana yoğunlaşmış olan hizmet kolumuzdaki tek Sendika olan Birlik Haber-Sen’i hedef alacaklardır” ifadelerini kullandı.
Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak bir yetki dönemini daha başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, “Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hesabi değil hasbi davranarak tüm personelin yanında olduğumuz konusundaki tutarlı ve kararlı mücadelemiz sayesinde diğerleri zayıflarken biz BİRLİK'te güçlenmeye devam ettik” dedi.

haberimizvar.net- Covid-19 tedbirleri kapsamında gerek kısıtlı kapanma gerekse de tam kapanma döneminde alınan kısıtlamalardan PTT personeli muaf tutulduğunu kaydeden Başkan Karaca,bu süreçte tüm risklere rağmen çalışmaya devam eden meslektaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sahada birlikte olduk, çalışan arkadaşlarımızı her hafta ziyaret etmeye devam ettiklerini kaydetti.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞTIK, ÇALIŞIYORUZ
Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak bir yetki dönemini daha başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Mitat Karaca, “Personelin yüzde 60'ından fazlasının üyemiz olduğu ve geçmiş dönemlere nazaran güçlenerek çıktığımız bir dönem yaşamaktayız. Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi olarak göreve başladığımız 2018 yılı Kasım ayından beri yaşadığımız her türlü olumsuz koşula rağmen mücadelemizi, direnişimizi 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında aksatmadan sürdürdük. Zaman zaman karşılaştığımız sorunları diplomasi trafiği ile zaman zaman da cüzdan bırakma, basın açıklaması ve yargı yoluna başvurarak çözümü noktasında azami gayret sarf ettik” şeklinde konuştu.
KARA PROPAGANDA SENDİKACILIĞI YAPTILAR
Birlik Haber-Sen’in durmadan çalışmasına karşın diğer sendikaların sadece konuşarak üyeleri yalnız bıraktığını belirten Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, “ Birlik Haber-Sen olarak bunları yaparken rekabet ettiğimiz diğer sendikalar ise personeli yalnız bırakarak sahadan uzak kaldılar veya sadece yetki dönemi olarak adlandırdığımız Mayıs ayında merkez ziyaretleri yaparak sendikamız aleyhine gerçek dışı ifadelerle kara propaganda yaparak sözde sendikal faaliyet yapmışlardır. Rakiplerimiz dün olduğu gibi bu dönemde aynı argümanları kullanmaktadırlar. Görülecek ki bir dahaki yetki döneminde de hep aynı argümanları kullanarak kazanılmış haklarımızın korunması, yeni kazanımlarının elde edilmesi, mevcut problemlerin çözümü için somut adımlar atan bu alana yoğunlaşmış olan hizmet kolumuzdaki tek Sendika olan Birlik Haber-Sen’i hedef alacaklardır” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.