Sazlıkta yangın

YEREL 19.05.2021 - 16:42, Güncelleme: 19.05.2021 - 16:44
 

Sazlıkta yangın

Antalya'da birçok canlının yaşadığı sazlık alanda bilinmeyen nedenle çıkan, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü

haberimizvar.net- Yangın, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi'ndeki kargılık ve otluk alanda çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen alevleri görenler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yerleşim bölgesine yakın mesafede ilerleyen yangında duman gökyüzünü kapladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Yangında büyük bir alan zarar görürken, birçok canlının telef olduğu belirtildi. Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.
Antalya'da birçok canlının yaşadığı sazlık alanda bilinmeyen nedenle çıkan, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü

haberimizvar.net- Yangın, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi'ndeki kargılık ve otluk alanda çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen alevleri görenler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yerleşim bölgesine yakın mesafede ilerleyen yangında duman gökyüzünü kapladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın söndürüldü. Yangında büyük bir alan zarar görürken, birçok canlının telef olduğu belirtildi.

Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.