Zavallılık 8 yıldır Gazze’ye gidememektir

GÜNDEM 20.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 20.05.2021 - 10:40
 

Zavallılık 8 yıldır Gazze’ye gidememektir

İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan’ın “Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” sözlerine tepki göstererek, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi hakkında söylediği, “Beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan siyasetçi var. Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” ifadelerini tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir. Zavallılık, İsrail’e esip gürleyip, Çin’e karşı boyun bükmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır” dedi. Akşener Erdoğan’ı da Twitter hesabı üzerinden etiketledi. ERDOĞAN AKŞENER’E NE DEDİ? Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya gelen Erdoğan, Filistin’le ilgili bir soru üzerine, “Olayı uluslararası bazda değerlendirmeyelim. Maalesef ülkemizde de aynı kafada olan, aynı yanlışı ortaya koyan siyasi liderler var. Muhalefetin bir kanadı, örneğin benim Netanyahu ile adeta aynı çizgide olduğumu söyleyecek kadar grup toplantısında bir açıklama yapıyor. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir” dedi.  ‘FİLİSTİN’İN YERİNİ BİLE BİLMEZ’ Erdoğan, Akşener hakkında şunları söyledi: “O, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır, ben ise BMGK’da 47’den bugüne bu terör devleti İsrail’in Filistin’i nasıl topraklarını işgal edip 47’den itibaren bu günlere geldiğini Genel Kurul’da haritayla göstermişimdir. Utanmadan, sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Bir kadın olması hasebiyle daha ileri gidecek değilim ama ben bugüne kadar Netanyahu ile bir araya gelmiş dahi değilim”.  
İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan’ın “Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” sözlerine tepki göstererek, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi hakkında söylediği, “Beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan siyasetçi var. Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” ifadelerini tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze’ye gidememektir. Zavallılık, İsrail’e esip gürleyip, Çin’e karşı boyun bükmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır” dedi. Akşener Erdoğan’ı da Twitter hesabı üzerinden etiketledi.

ERDOĞAN AKŞENER’E NE DEDİ?

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya gelen Erdoğan, Filistin’le ilgili bir soru üzerine, “Olayı uluslararası bazda değerlendirmeyelim. Maalesef ülkemizde de aynı kafada olan, aynı yanlışı ortaya koyan siyasi liderler var. Muhalefetin bir kanadı, örneğin benim Netanyahu ile adeta aynı çizgide olduğumu söyleyecek kadar grup toplantısında bir açıklama yapıyor. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir” dedi. 

‘FİLİSTİN’İN YERİNİ BİLE BİLMEZ’

Erdoğan, Akşener hakkında şunları söyledi: “O, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır, ben ise BMGK’da 47’den bugüne bu terör devleti İsrail’in Filistin’i nasıl topraklarını işgal edip 47’den itibaren bu günlere geldiğini Genel Kurul’da haritayla göstermişimdir. Utanmadan, sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Bir kadın olması hasebiyle daha ileri gidecek değilim ama ben bugüne kadar Netanyahu ile bir araya gelmiş dahi değilim”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.