Gençleri dinledi

YEREL 20.05.2021 - 17:41, Güncelleme: 20.05.2021 - 17:41
 

Gençleri dinledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında gençlerle çevrimiçi buluştu. 19 ilçeden gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Böcek, talep, öneri ve sorunlarını dinleyerek, destek sözü verdi.

haberimizvar.net-  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın 19 ilçesindeki gençlerle çevrimiçi etkinlikte buluştu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında gençlerle online toplantı gerçekleştiren Başkan Böcek, talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Toplantıda hazır bulunan belediye bürokratları da gençlerin taleplerini not aldı. SPOR SALONU TALEBİ Gençleri geleceğin teminatı olarak gördüğünü belirten Başkan Böcek, “Gönül isterdi ki çevrimiçi değil, yüz yüze kucaklaşabilseydik. Ancak pandemi nedeniyle bunu gerçekleştiremiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde buluşma imkanı buluruz" dedi. Gençlerin, merkez ve kırsal alanlarda daha rahat spor yapabilecekleri salon talebine kayıtsız kalmayan Başkan Böcek, Kaş Ova'da gençlerin faydalanabileceği modern bir spor salonu inşa etmekte olduklarını hatırlatarak, destek sözü verdi.  SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere büyük önem verdiğini belirten Başkan Böcek, şunları söyledi:  “ATABEM'lerde, LGS ve YKS'ye girecek öğrencilerimize, kurs ve deneme sınavı desteği veriyoruz. Kepez ilçesine Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi kazandırıyoruz. Bu merkezde ilçelerimizden tatil yapma imkanı bulamayan gençlerimize 1 hafta tatil yaptıracağız. Gençlerimizi spor ve sosyal projelerle buluşturup, doğada hoşça vakit geçirmelerini sağlayacağız. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarımızda gençlerimize sanatsal kurslar veriyoruz. Elimizden geldiği kadar gençlerin hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Taleplerinizi bürokrat arkadaşlarım not aldı. İsteklerinizi önemsiyoruz. Her türlü isteğinize destek vereceğiz."
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında gençlerle çevrimiçi buluştu. 19 ilçeden gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Böcek, talep, öneri ve sorunlarını dinleyerek, destek sözü verdi.

haberimizvar.net-  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın 19 ilçesindeki gençlerle çevrimiçi etkinlikte buluştu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında gençlerle online toplantı gerçekleştiren Başkan Böcek, talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Toplantıda hazır bulunan belediye bürokratları da gençlerin taleplerini not aldı.

SPOR SALONU TALEBİ

Gençleri geleceğin teminatı olarak gördüğünü belirten Başkan Böcek, “Gönül isterdi ki çevrimiçi değil, yüz yüze kucaklaşabilseydik. Ancak pandemi nedeniyle bunu gerçekleştiremiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde buluşma imkanı buluruz" dedi. Gençlerin, merkez ve kırsal alanlarda daha rahat spor yapabilecekleri salon talebine kayıtsız kalmayan Başkan Böcek, Kaş Ova'da gençlerin faydalanabileceği modern bir spor salonu inşa etmekte olduklarını hatırlatarak, destek sözü verdi. 

SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere büyük önem verdiğini belirten Başkan Böcek, şunları söyledi: 

“ATABEM'lerde, LGS ve YKS'ye girecek öğrencilerimize, kurs ve deneme sınavı desteği veriyoruz. Kepez ilçesine Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi kazandırıyoruz. Bu merkezde ilçelerimizden tatil yapma imkanı bulamayan gençlerimize 1 hafta tatil yaptıracağız. Gençlerimizi spor ve sosyal projelerle buluşturup, doğada hoşça vakit geçirmelerini sağlayacağız. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarımızda gençlerimize sanatsal kurslar veriyoruz. Elimizden geldiği kadar gençlerin hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Taleplerinizi bürokrat arkadaşlarım not aldı. İsteklerinizi önemsiyoruz. Her türlü isteğinize destek vereceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.