FETÖ’ye Covid operasyonu

GÜNDEM 21.05.2021 - 20:33, Güncelleme: 21.05.2021 - 20:33
 

FETÖ’ye Covid operasyonu

Fetullah Gülen yapılanmasına yönelik operasyonda yakalananların filyasyon sürecini hiçe sayarak, halkın arasına çıkıp, virüsü bilinçli olarak yaydıkları iddia edildi.

HABERİMİZVAR.NET Halkın arasına karışıp koronavirüsü bilinçli olarak yaydıkları iddiasıyla Fetullah Gülen yapılanmasına yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi ve 84 kişi gözaltına alındı. Çanakkale merkezli operasyonda İstanbul, Edirne, İzmir, Kocaeli, Aydın, Balıkesir, Çorum, Bursa, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak, Manisa ve Kayseri’de 91 adrese baskın yapıldı. Şüpheliler arasında “il imamı”, “bölge sorumlusu”, “ilçe imamları”, “öğrenci sorumluları” ve “üst kademede mahrem konumda” yer alanların da bulunduğu belirtildi. VİRÜSÜ YAYMA EĞİLİMİ Şüphelilerin, cezaevinde bulunan “örgüt üyelerinin ailelerine” maddi manevi yardım ettiği, internet ve oyunlar üzerinden kriptolu cihazlarla haberleştikleri, “Covid olan örgüt üyelerinin filyasyon sürecini hiçe sayarak, halkın arasına çıkıp, virüsü bilinçli yayma eğiliminde olduğu” iddia edildi. Çoğu örgüt üyesinin ise, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma planları yaptığı ileri sürüldü. 
Fetullah Gülen yapılanmasına yönelik operasyonda yakalananların filyasyon sürecini hiçe sayarak, halkın arasına çıkıp, virüsü bilinçli olarak yaydıkları iddia edildi.

HABERİMİZVAR.NET

Halkın arasına karışıp koronavirüsü bilinçli olarak yaydıkları iddiasıyla Fetullah Gülen yapılanmasına yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi ve 84 kişi gözaltına alındı. Çanakkale merkezli operasyonda İstanbul, Edirne, İzmir, Kocaeli, Aydın, Balıkesir, Çorum, Bursa, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak, Manisa ve Kayseri’de 91 adrese baskın yapıldı. Şüpheliler arasında “il imamı”, “bölge sorumlusu”, “ilçe imamları”, “öğrenci sorumluları” ve “üst kademede mahrem konumda” yer alanların da bulunduğu belirtildi.

VİRÜSÜ YAYMA EĞİLİMİ

Şüphelilerin, cezaevinde bulunan “örgüt üyelerinin ailelerine” maddi manevi yardım ettiği, internet ve oyunlar üzerinden kriptolu cihazlarla haberleştikleri, “Covid olan örgüt üyelerinin filyasyon sürecini hiçe sayarak, halkın arasına çıkıp, virüsü bilinçli yayma eğiliminde olduğu” iddia edildi. Çoğu örgüt üyesinin ise, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma planları yaptığı ileri sürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.