‘Soru sormayın’ denilince bende kayış attı

GÜNDEM 22.05.2021 - 10:21, Güncelleme: 22.05.2021 - 10:21
 

‘Soru sormayın’ denilince bende kayış attı

Bakanlar Varank ve Pakdemirli’ye sorduğu soru nedeniyle Anadolu Ajansı’ndan atılan muhabir Musab Turan yaşadıklarını, “Bakanın danışmanı Rıdvan Tezel kulağıma eğilerek ‘soru sormuyoruz’ dedi. Benim burada kayışım attı” diye anlattı.

haberimizvar.net-  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu ‘Süleyman Soylu’ sorusu yüzünden Anadolu Ajansı’nın iş akdini feshettiği ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu muhabir Mushab Turan Instagram’dan yaptığı canlı yayınla yaşananları anlattı. Bakan danışmanı Rıdvan Tezel’in kulağına eğilerek “Soru sormuyoruz” dediğini anlatan Turan, “Benim burada kayışım attı” diye konuştu. ‘BABAM AKP TEŞKİLATINDANDIR’ Babasının Necmettin Erbakan’ın öğrencilerinden ve AKP teşkilatından olduğunu belirten Turan şunları söyledi: “Ben gündemi takip eden bir insanım, toplumun nasıl kalkınacağına dair bir kitap da yazdım. Allah’a hep beni aileme mahcup etme diye dua ederim. Özellikle babama mahcup olmaktan Allah’a sığınırım. AKP hareketini Sultanbeyli’de başlatan bir isimdir. Ama ben de bir bireyim. Bugün yaşananları kısaca özetleyeyim”. ‘SORU SORMUYORUZ’ TALİMATI “Normal haber telaşıyla gündemi takip eden biri olarak oradaydım. Sayın Bakan’ın danışmanı Rıdvan Tezel, kulağıma eğilerek ‘soru sormuyoruz’ dedi. Benim burada kayışım attı. Orada zaten TRT, DHA ve AA var. Bu adamlar zaten size ne sorabiliyor ki? Bir tane soru sordum, baktım bu özgüven hayra alamet değil. Zaten kendi içimde AKP’nin artık fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin adalet ekseninde kendi rayına oturması lazım”.  ‘AKP FABRİKA AYARINA DÖNSÜN’ “Ülke siyasetinin rayına girmesi ve huzur ortamı gerekliydi. Ben de kendime bir sorumluluk biçtim, pişkin bakan danışmanının sözleri bana sorumluluk yükledi. Sorumun sonunda duygusallaştığım için özür diliyorum ama bu soruyu sorduğum için özür dilemiyorum. AK Parti’yi herkes bitirmeye çalışıyor. Toplum hareketi, dip dalga diyoruz ya insanlar inandı, güvendi. AK Parti’nin fabrika ayarlarına dönmesi çocuklarımızın geleceği için çok önemli”. BABA TURAN: TASVİP ETMİYORUM Musab Turan’ın babası Ali Seydi Turan ise Twitter hesabından açıklama yaparak oğlunun tavrını eleştirdi. Baba Ali Seydi Turan’ın yaptığı açıklama şöyle: “21 Mayıs 2020 tarihli ulusal basında haber programlarında adı geçen Musab Turan’ın babası olarak sorulan soruyu ve soru şeklini tasvip etmediğimi kamuoyuna deklare ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne gururla bu davanın neferi oldum. Parti teşkilatının her kademesinde bulundum. Duruşumda bir milim sapma olmamıştır. Oğlumun Türkiye kamuoyunu meşgul etmesinden dolayı rahatsız olduğumu beyan eder, saygılarımı sunarım”.   
Bakanlar Varank ve Pakdemirli’ye sorduğu soru nedeniyle Anadolu Ajansı’ndan atılan muhabir Musab Turan yaşadıklarını, “Bakanın danışmanı Rıdvan Tezel kulağıma eğilerek ‘soru sormuyoruz’ dedi. Benim burada kayışım attı” diye anlattı.

haberimizvar.net-  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu ‘Süleyman Soylu’ sorusu yüzünden Anadolu Ajansı’nın iş akdini feshettiği ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu muhabir Mushab Turan Instagram’dan yaptığı canlı yayınla yaşananları anlattı. Bakan danışmanı Rıdvan Tezel’in kulağına eğilerek “Soru sormuyoruz” dediğini anlatan Turan, “Benim burada kayışım attı” diye konuştu.

‘BABAM AKP TEŞKİLATINDANDIR’

Babasının Necmettin Erbakan’ın öğrencilerinden ve AKP teşkilatından olduğunu belirten Turan şunları söyledi: “Ben gündemi takip eden bir insanım, toplumun nasıl kalkınacağına dair bir kitap da yazdım. Allah’a hep beni aileme mahcup etme diye dua ederim. Özellikle babama mahcup olmaktan Allah’a sığınırım. AKP hareketini Sultanbeyli’de başlatan bir isimdir. Ama ben de bir bireyim. Bugün yaşananları kısaca özetleyeyim”.

‘SORU SORMUYORUZ’ TALİMATI

“Normal haber telaşıyla gündemi takip eden biri olarak oradaydım. Sayın Bakan’ın danışmanı Rıdvan Tezel, kulağıma eğilerek ‘soru sormuyoruz’ dedi. Benim burada kayışım attı. Orada zaten TRT, DHA ve AA var. Bu adamlar zaten size ne sorabiliyor ki? Bir tane soru sordum, baktım bu özgüven hayra alamet değil. Zaten kendi içimde AKP’nin artık fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin adalet ekseninde kendi rayına oturması lazım”. 

‘AKP FABRİKA AYARINA DÖNSÜN’

“Ülke siyasetinin rayına girmesi ve huzur ortamı gerekliydi. Ben de kendime bir sorumluluk biçtim, pişkin bakan danışmanının sözleri bana sorumluluk yükledi. Sorumun sonunda duygusallaştığım için özür diliyorum ama bu soruyu sorduğum için özür dilemiyorum. AK Parti’yi herkes bitirmeye çalışıyor. Toplum hareketi, dip dalga diyoruz ya insanlar inandı, güvendi. AK Parti’nin fabrika ayarlarına dönmesi çocuklarımızın geleceği için çok önemli”.

BABA TURAN: TASVİP ETMİYORUM

Musab Turan’ın babası Ali Seydi Turan ise Twitter hesabından açıklama yaparak oğlunun tavrını eleştirdi. Baba Ali Seydi Turan’ın yaptığı açıklama şöyle: “21 Mayıs 2020 tarihli ulusal basında haber programlarında adı geçen Musab Turan’ın babası olarak sorulan soruyu ve soru şeklini tasvip etmediğimi kamuoyuna deklare ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne gururla bu davanın neferi oldum. Parti teşkilatının her kademesinde bulundum. Duruşumda bir milim sapma olmamıştır. Oğlumun Türkiye kamuoyunu meşgul etmesinden dolayı rahatsız olduğumu beyan eder, saygılarımı sunarım”. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.