Kaş'a 16 mavi bayrak

YEREL 25.05.2021 - 11:25, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:25
 

Kaş'a 16 mavi bayrak

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın (FEE) belirlediği kriterler yönünden Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TURÇEV) tarafından yapılan incelemeler sonrası Antalya'nın Kaş ilçesinde 10 plaj ve tesis ile 6 yat mavi bayrak almaya hak kazandı.

haberimizvar.net- TURÇEV tarafından yapılan deniz suyu temizliği, donanım, hizmetler, çevre yönetimi ve eğitim kriterleri denetimleri sonrası, Antalya'nın Kaş ilçesinde 10 plaj ve 6 yat 'Çevre Ödülü' olan mavi bayrak almaya hak kazandı. Kaş ilçe merkezinde İnce Boğaz Halk Plajı, Akçagerme Plajı, Kaş Acısu Plajı, Derya Beach, Kaş Blanca Beach, Hotel Club Barbarossa ve Kaş Marina, Kaş'a bağlı Kalkan Mahallesi'ndeki Kalkan Halk Plajı, Kalkan Beach Club ve Kalkan Patara Prince Resort mavi bayrak almaya hak kazanan tesis ve plajlar oldu. Bunun yanında Kaş'ta hizmet veren Kaptan Ergun, Tundra, Evita, Simena, Elpis ve Taylı 1 adlı yatlar da mavi bayrak almaya hak kazandı.   Kaş'ın yanında Demre'deki Andriake Beach Club ve Finike'deki Gökliman Halk Plajı, mavi bayrak almaya hak kazanan tesisler oldu.
Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın (FEE) belirlediği kriterler yönünden Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TURÇEV) tarafından yapılan incelemeler sonrası Antalya'nın Kaş ilçesinde 10 plaj ve tesis ile 6 yat mavi bayrak almaya hak kazandı.

haberimizvar.net-  TURÇEV tarafından yapılan deniz suyu temizliği, donanım, hizmetler, çevre yönetimi ve eğitim kriterleri denetimleri sonrası, Antalya'nın Kaş ilçesinde 10 plaj ve 6 yat 'Çevre Ödülü' olan mavi bayrak almaya hak kazandı. Kaş ilçe merkezinde İnce Boğaz Halk Plajı, Akçagerme Plajı, Kaş Acısu Plajı, Derya Beach, Kaş Blanca Beach, Hotel Club Barbarossa ve Kaş Marina, Kaş'a bağlı Kalkan Mahallesi'ndeki Kalkan Halk Plajı, Kalkan Beach Club ve Kalkan Patara Prince Resort mavi bayrak almaya hak kazanan tesis ve plajlar oldu. Bunun yanında Kaş'ta hizmet veren Kaptan Ergun, Tundra, Evita, Simena, Elpis ve Taylı 1 adlı yatlar da mavi bayrak almaya hak kazandı.

 

Kaş'ın yanında Demre'deki Andriake Beach Club ve Finike'deki Gökliman Halk Plajı, mavi bayrak almaya hak kazanan tesisler oldu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.