Antalya'dan Filistin’e destek

GÜNDEM 26.05.2021 - 10:26, Güncelleme: 26.05.2021 - 10:26
 

Antalya'dan Filistin’e destek

Antalya Kudüs Platformu, Yavuz Özcan Parkı’nda Filistin’e destek vermek için toplandı

haberimizvar.net- Antalya Kudüs Platformu açıklamasında, “Siyonistlerin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 66’ü çocuk, 39'ı kadın 17 yaşlı olmak üzere şehit sayımız bugün itibariyle 254’ye, yaralı sayımız da 1950'ye yükselmiştir. Daha da artmaya devam etmektedir” denildi.   BU EYLEMİ NİÇİN YAPIYORLAR?  Açıklamada şöyle denildi: “Filistinli kardeşlerimiz mücadele ederlerken, kendi sorumluluklarını yerine getirmekte olup, bizim yükümüzü hafifletmektedirler. Fakat bu bizi vebalden kurtaramaz. Her Müslüman fert ilk kıblesi Mescid-i Aksa’yı korumakla görevlidir. Ama biz susmuyoruz ve asla susmayacağız. Rabbimizden de niyazımız dilimizin döndüğü ve kalbimizin buz ettiği durumların ötesinde bizzat ellerimizle de bu şer odağını dünya üzerinden yok edilmesinde bizleri de memur eylemesidir.”
Antalya Kudüs Platformu, Yavuz Özcan Parkı’nda Filistin’e destek vermek için toplandı

haberimizvar.net- Antalya Kudüs Platformu açıklamasında, “Siyonistlerin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 66’ü çocuk, 39'ı kadın 17 yaşlı olmak üzere şehit sayımız bugün itibariyle 254’ye, yaralı sayımız da 1950'ye yükselmiştir. Daha da artmaya devam etmektedir” denildi.  
BU EYLEMİ NİÇİN YAPIYORLAR? 
Açıklamada şöyle denildi: “Filistinli kardeşlerimiz mücadele ederlerken, kendi sorumluluklarını yerine getirmekte olup, bizim yükümüzü hafifletmektedirler. Fakat bu bizi vebalden kurtaramaz. Her Müslüman fert ilk kıblesi Mescid-i Aksa’yı korumakla görevlidir. Ama biz susmuyoruz ve asla susmayacağız. Rabbimizden de niyazımız dilimizin döndüğü ve kalbimizin buz ettiği durumların ötesinde bizzat ellerimizle de bu şer odağını dünya üzerinden yok edilmesinde bizleri de memur eylemesidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.