Yeni yaşam biçimine yeni okul

YEREL 26.05.2021 - 11:58, Güncelleme: 26.05.2021 - 12:01
 

Yeni yaşam biçimine yeni okul

Merkezi Antalya Aksu’da bulunan Yedisu Eğitim Kurumları bünyesinde geçtiğimiz yıl öğrenci kabul etmeye başlayan “Elektrik- Elektronik Teknolojileri ve Haberleşme Sistemleri Dalı ”na kaydolan öğrenciler, salgın günlerinde daha fazla ihtiyaç duyduğumuz elektrik- elektronik teknolojileri ve dijital haberleşme sistemleri ile ilgili donanım kazanıyor.

haberimizvar.net- Yedisu Eğitim Kurumları Kurucularından Eğitimci Mehmet Can,  “Halen 173 öğrencinin eğitim aldığı Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanı Haberleşme Sistemleri Dalı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz teknolojinin hakim olduğu bir dünyada sağlam bir bilgi alt yapısına kavuşuyor. Üniversitede elektrik- elektronik bölümünde eğitim almak isteyen öğrencilerimizin üniversiteye hazırlıkları, doğru rehberlik ve yönlendirmelerimizle hedeflerine ulaşmaları sağlanacaktır.Mesleki stajları Sanayi, Teknoloji ve iş dünyası ile yapacağımız işbirlikleri sayesinde en üst düzeyde yaptırılarak iş bulmaları konusunda da öğrencilerimizin avantaj sağlıyoruz” dedi. Can, 12.sınıfta mesleki eğitim uygulamaları için, anlaşmalı oldukları  CW ENERJİ, WAGNER ve PANELSAN firmalarında staj imkanı sağladıklarını belirtirken, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öğrencilerimiz mezun olana kadar iş kazası ve meslek hastalıkları için sağlık sigortası yapılmaktadır.Türkiye İş Kurumu tarafından 15 yaş ve üstü bireylere sağlanan işbaşı eğitim programlarından öğrenim gördüğü meslek hakkında bilgi, beceri ve görgüsünü arttırmak isteyen öğrencilerimiz yaz tatillerinden faydalanabilmektedir.Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz alanlarında çalıştıklarında “Teknisyen”ünvanı ile istihdam edileceklerdir. Öğrencilerimiz sadece diploma değil, İşyeri Açma Belgesi ve EUROPASS belgeleriyle mezun olacaklardır.”
Merkezi Antalya Aksu’da bulunan Yedisu Eğitim Kurumları bünyesinde geçtiğimiz yıl öğrenci kabul etmeye başlayan “Elektrik- Elektronik Teknolojileri ve Haberleşme Sistemleri Dalı ”na kaydolan öğrenciler, salgın günlerinde daha fazla ihtiyaç duyduğumuz elektrik- elektronik teknolojileri ve dijital haberleşme sistemleri ile ilgili donanım kazanıyor.

haberimizvar.net- Yedisu Eğitim Kurumları Kurucularından Eğitimci Mehmet Can,  “Halen 173 öğrencinin eğitim aldığı Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanı Haberleşme Sistemleri Dalı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz teknolojinin hakim olduğu bir dünyada sağlam bir bilgi alt yapısına kavuşuyor. Üniversitede elektrik- elektronik bölümünde eğitim almak isteyen öğrencilerimizin üniversiteye hazırlıkları, doğru rehberlik ve yönlendirmelerimizle hedeflerine ulaşmaları sağlanacaktır.Mesleki stajları Sanayi, Teknoloji ve iş dünyası ile yapacağımız işbirlikleri sayesinde en üst düzeyde yaptırılarak iş bulmaları konusunda da öğrencilerimizin avantaj sağlıyoruz” dedi.
Can, 12.sınıfta mesleki eğitim uygulamaları için, anlaşmalı oldukları  CW ENERJİ, WAGNER ve PANELSAN firmalarında staj imkanı sağladıklarını belirtirken, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öğrencilerimiz mezun olana kadar iş kazası ve meslek hastalıkları için sağlık sigortası yapılmaktadır.Türkiye İş Kurumu tarafından 15 yaş ve üstü bireylere sağlanan işbaşı eğitim programlarından öğrenim gördüğü meslek hakkında bilgi, beceri ve görgüsünü arttırmak isteyen öğrencilerimiz yaz tatillerinden faydalanabilmektedir.Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz alanlarında çalıştıklarında “Teknisyen”ünvanı ile istihdam edileceklerdir. Öğrencilerimiz sadece diploma değil, İşyeri Açma Belgesi ve EUROPASS belgeleriyle mezun olacaklardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.