Bu fotoğrafa hapis isteselerdi

SİYASET 28.05.2021 - 19:45, Güncelleme: 28.05.2021 - 19:48
 

Bu fotoğrafa hapis isteselerdi

Erdoğan’ın açtırdığı 500 bin liralık hakaret davasına “yok öyle yağma” diye karşılık veren CHP’li Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun elleri başının arkasında fotoğrafıyla espri yaptı.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine “basın açıklamasıyla hakaret ettiği” iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, verilen dilekçedeki ifadeleri paylaştı. Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, dava dilekçesinde “Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat” ifadesine dava açıldığına dikkat çekerek, “Siyasallaştırdıkları ve araçsallaştırdıkları yargıda her türlü iftira, hakaret onlara serbest; gerçekleri ortaya koymak, siyasi eleştiri yapmak, hukuk karşısında hakkını aramak ise hepimize yasak! Yeni dava açıklamadaki ifadeye :) Yok öyle yağma! Korkutacaklarını sanıyorlar” dedi.   İMAMOĞLU FOTOĞRAFIYLA ESPRİ   Kaftancıoğlu’nun paylaştığı dilekçede, söz konusu ifadeyle ilgili, “Yaşadığımız ülkenin yüzde 50 oranından fazla oy alarak seçilmiş bir Cumhurbaşkanını yok saymak ve işgalci olarak tanımlamak, milletin iradesini yok saymaktır” suçlaması yer alıyor. CHP’li Kaftancıoğlu, daha sonra yaptığı bir paylaşımda da, türbede elleri arkasına yürüdüğü için soruşturma açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir fotoğrafına yer verdi ve “El arkada soruşturmasından sonra fotoğraf için hapis istemi dahi, öne sürdükleri gerekçeden daha makul olabilirmiş... Saçmalıklarının izahını yapamıyoruz mizahını yapalım hiç olmazsa :) Öyle oturup birilerini korkutma sevgili başkan @ekrem_imamoglu :)” diye yazdı.  
Erdoğan’ın açtırdığı 500 bin liralık hakaret davasına “yok öyle yağma” diye karşılık veren CHP’li Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun elleri başının arkasında fotoğrafıyla espri yaptı.

haberimizvar.net

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine “basın açıklamasıyla hakaret ettiği” iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtığı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, verilen dilekçedeki ifadeleri paylaştı. Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, dava dilekçesinde “Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat” ifadesine dava açıldığına dikkat çekerek, “Siyasallaştırdıkları ve araçsallaştırdıkları yargıda her türlü iftira, hakaret onlara serbest; gerçekleri ortaya koymak, siyasi eleştiri yapmak, hukuk karşısında hakkını aramak ise hepimize yasak! Yeni dava açıklamadaki ifadeye :) Yok öyle yağma! Korkutacaklarını sanıyorlar” dedi.

 

İMAMOĞLU FOTOĞRAFIYLA ESPRİ

 

Kaftancıoğlu’nun paylaştığı dilekçede, söz konusu ifadeyle ilgili, “Yaşadığımız ülkenin yüzde 50 oranından fazla oy alarak seçilmiş bir Cumhurbaşkanını yok saymak ve işgalci olarak tanımlamak, milletin iradesini yok saymaktır” suçlaması yer alıyor. CHP’li Kaftancıoğlu, daha sonra yaptığı bir paylaşımda da, türbede elleri arkasına yürüdüğü için soruşturma açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir fotoğrafına yer verdi ve “El arkada soruşturmasından sonra fotoğraf için hapis istemi dahi, öne sürdükleri gerekçeden daha makul olabilirmiş... Saçmalıklarının izahını yapamıyoruz mizahını yapalım hiç olmazsa :) Öyle oturup birilerini korkutma sevgili başkan @ekrem_imamoglu :)” diye yazdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.