Turizm bakanı istifa!

GÜNDEM 01.06.2021 - 19:20, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:15
 

Turizm bakanı istifa!

Turizm işçileri sektör sorunlarını ve koşulsuz şartsız aşılanma taleplerini hükümeti istifaya çağırarak dile getirdi.

haberimizvar.net Turizm İşçileri Dayanışması Antalya Attolos heykeli önünde basın açıklaması yaptı. Turizm işçileri adına basın açıklamasını okuyan Cafer Yelsali Kültür ve Turizm Bakanlığı sitesinden yayınlanan videonun turizm işçilerine "damgalı köle" olarak tanımlamasını kınadı. Kötü yönetimi unutmadıklarını söyleyen Yelsali, "Harcanan her kuruşun hesabı verilmelidir! Bu şekilde, kötü yönetimi unutturup, turistlerin gelmesini sağlayamazsınız! Bizler sizlerin her istediğini yapacak köleler değiliz!  En çok turist gelen ülkelerin çeşitli yasaklar getirmeleri üzerine, Kültür ve Turizm bakanı bu ülkelere çeşitli ziyaretler düzenledi. Fakat eli boş dönen Kültür ve Turizm Bakanı, geri dönüşte sadece umut pazarlamaya çalıştı. Bu ülkelerin tavrının, savaş makinaları satışları üzerinden düşüncesizce, beceriksizce yönetilmiş dış politika ile ilgili olduğunu biliyoruz" dedi.  Rixos otelde öldürülen Burak Oğraş’ı anan Yelsali, Bu cinayet aydınlatılana kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı ve bağlı olduğu AKP iktidarı artık patronların, mafyaların iktidarı olmaktan vazgeçmeyeceklerse derhal istifa etmelileri gerektiğini söyleyen Yelsali, "Artık turizm işçileri yalnız kalmayacak! Turizm işçileri köle olmayacak! Turizm işçileri dayanışması ile güçlüdür! Tüm turizm sektöründe çalışan arkadaşlarımıza çağrımızdır. Gelin gücümüzü birlikte büyütelim" dedi.
Turizm işçileri sektör sorunlarını ve koşulsuz şartsız aşılanma taleplerini hükümeti istifaya çağırarak dile getirdi.

haberimizvar.net

Turizm İşçileri Dayanışması Antalya Attolos heykeli önünde basın açıklaması yaptı. Turizm işçileri adına basın açıklamasını okuyan Cafer Yelsali Kültür ve Turizm Bakanlığı sitesinden yayınlanan videonun turizm işçilerine "damgalı köle" olarak tanımlamasını kınadı. Kötü yönetimi unutmadıklarını söyleyen Yelsali, "Harcanan her kuruşun hesabı verilmelidir! Bu şekilde, kötü yönetimi unutturup, turistlerin gelmesini sağlayamazsınız! Bizler sizlerin her istediğini yapacak köleler değiliz!  En çok turist gelen ülkelerin çeşitli yasaklar getirmeleri üzerine, Kültür ve Turizm bakanı bu ülkelere çeşitli ziyaretler düzenledi. Fakat eli boş dönen Kültür ve Turizm Bakanı, geri dönüşte sadece umut pazarlamaya çalıştı. Bu ülkelerin tavrının, savaş makinaları satışları üzerinden düşüncesizce, beceriksizce yönetilmiş dış politika ile ilgili olduğunu biliyoruz" dedi. 

Rixos otelde öldürülen Burak Oğraş’ı anan Yelsali, Bu cinayet aydınlatılana kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı ve bağlı olduğu AKP iktidarı artık patronların, mafyaların iktidarı olmaktan vazgeçmeyeceklerse derhal istifa etmelileri gerektiğini söyleyen Yelsali, "Artık turizm işçileri yalnız kalmayacak! Turizm işçileri köle olmayacak! Turizm işçileri dayanışması ile güçlüdür! Tüm turizm sektöründe çalışan arkadaşlarımıza çağrımızdır. Gelin gücümüzü birlikte büyütelim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.