Sedat Peker bu kez o partinin genel başkanını hedef aldı: Vallahi sen türünün son örneğisin

GÜNDEM 04.06.2021 - 15:53, Güncelleme: 04.06.2021 - 15:53
 

Sedat Peker bu kez o partinin genel başkanını hedef aldı: Vallahi sen türünün son örneğisin

Yayınladığı videolarla gündenmden düşmeyen Sedat Peker Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sert tepkide bulundu.

haberimizvar.net-Sedat Peker'den dikkat çeken açıklama geldi. Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında paylaşımda bulunarak, "Vallahi sen türünün son örneğisin" dedi. Kendisine "ülkücü katili" dediği için Doğu Perinçek'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğuğu söyleyen Sedat Peker, "Doğu amca sen sadece ülkücü katili değilsin aynı zamanda diğer sol fraksiyonlara mensup birçok solcununda katilisin" ifadelerini kullandı. Peker'in açıklaması şöyle:   "Doğu amca (perinçek) kendisine ülkücü katili dediğim için hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Doğu amca sen sadece ülkücü katili değilsin aynı zamanda diğer sol fraksiyonlara mensup birçok solcununda katilisin (Doğu amca sen nasıl bir şeysin). Vallahi sen türünün son örneğisin." NE OLMUŞTU? Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 31 Mayıs 2021'de katıldığı bir televizyon programında, Sedat Peker’in MOSSAD’ın etkisinde olduğunu iddia ederek, “Kamuoyunda söylendiği gibi suç örgütü lideri çıkıp da bazı ifşalarda bulunmuyor. Ona o açıklamalar yaptırılıyor. Şu anda nerede o suç örgütü lideri? Dubai’de… MOSSAD'ın avucunda. Tekrar ediyorum, bakın ilk defa burada açıklanmış oluyor, MOSSAD'ın kontrolünde” şeklinde konuşmuştu. Sedat Peker de sosyal medya hesabından Perinçek hakkında bir paylaşım yaparak, “Ülkücü katili Doğu Perinçek, benim MOSSAD’ın etkisinde olduğumu söylüyor. Son videomda ne söyledim? Neden Filistin’e 10 tane SİHA göndermiyoruz dedim. MOSSAD’dan korkan bir adam bunu söyleyebilir mi? Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak” ifadelerini kullanmıştı. Sedat Peker’in paylaşımı üzerine Doğu Perinçek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına, Peker hakkında, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.  
Yayınladığı videolarla gündenmden düşmeyen Sedat Peker Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sert tepkide bulundu.

haberimizvar.net-Sedat Peker'den dikkat çeken açıklama geldi. Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında paylaşımda bulunarak, "Vallahi sen türünün son örneğisin" dedi.

Kendisine "ülkücü katili" dediği için Doğu Perinçek'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğuğu söyleyen Sedat Peker, "Doğu amca sen sadece ülkücü katili değilsin aynı zamanda diğer sol fraksiyonlara mensup birçok solcununda katilisin" ifadelerini kullandı.

Peker'in açıklaması şöyle:

 

"Doğu amca (perinçek) kendisine ülkücü katili dediğim için hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Doğu amca sen sadece ülkücü katili değilsin aynı zamanda diğer sol fraksiyonlara mensup birçok solcununda katilisin (Doğu amca sen nasıl bir şeysin). Vallahi sen türünün son örneğisin."

gg-006.jpg

peker2-001.jpg

NE OLMUŞTU?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 31 Mayıs 2021'de katıldığı bir televizyon programında, Sedat Peker’in MOSSAD’ın etkisinde olduğunu iddia ederek, “Kamuoyunda söylendiği gibi suç örgütü lideri çıkıp da bazı ifşalarda bulunmuyor. Ona o açıklamalar yaptırılıyor. Şu anda nerede o suç örgütü lideri? Dubai’de… MOSSAD'ın avucunda. Tekrar ediyorum, bakın ilk defa burada açıklanmış oluyor, MOSSAD'ın kontrolünde” şeklinde konuşmuştu.

Sedat Peker de sosyal medya hesabından Perinçek hakkında bir paylaşım yaparak, “Ülkücü katili Doğu Perinçek, benim MOSSAD’ın etkisinde olduğumu söylüyor. Son videomda ne söyledim? Neden Filistin’e 10 tane SİHA göndermiyoruz dedim. MOSSAD’dan korkan bir adam bunu söyleyebilir mi? Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak” ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker’in paylaşımı üzerine Doğu Perinçek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına, Peker hakkında, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.