Türel gazladı

GÜNDEM 06.06.2021 - 12:33, Güncelleme: 06.06.2021 - 13:58
 

Türel gazladı

AKP’li Menderes Türel, hükümetin gaz bulma, yerli otomobil gibi açıklamalarına tepki gösterenlere “Artık eski Türkiye yok” sözleriyle cevap verdi

haberimizvar.net- Hükümetin gaz bulma, yerli otomobil gibi tartışmaları projelerine gelen eleştirilere AKP’li eski büyükşehir belediye başkanı Menderes Türel cevap verdi. Türel, “Hiç kendi kendinize soruyor musunuz. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti göreve gelinceye kadar neden doğalgaz bulamadı, neden doğalgaz arayacak gemilere sahip olamadı, neden yerli otomobilini üretme çalışmalarına başlamadı, neden insansız hava araçların üretemedi, Neden? Aslında bu soruların cevabını herkes biliyor ama bir kesim bilmek istemiyor. Emperyal güçlerin (Amerika-Avrupa) baskılarına boyun eğmek zorunda kalan eski Türkiye bu adımları atamadı. Amerika ve Avrupa kendi egemenliğini Türkiye üzerinde devam ettirmek için devrim niteliğindeki bu başarılara imza atan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını istemiyor. Bugün yaşanan birçok senaryo bu oyunun bir parçası” dedi.
AKP’li Menderes Türel, hükümetin gaz bulma, yerli otomobil gibi açıklamalarına tepki gösterenlere “Artık eski Türkiye yok” sözleriyle cevap verdi

haberimizvar.net- Hükümetin gaz bulma, yerli otomobil gibi tartışmaları projelerine gelen eleştirilere AKP’li eski büyükşehir belediye başkanı Menderes Türel cevap verdi. Türel, “Hiç kendi kendinize soruyor musunuz. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti göreve gelinceye kadar neden doğal gaz bulamadı, neden doğal gaz arayacak gemilere sahip olamadı, neden yerli otomobilini üretme çalışmalarına başlamadı, neden insansız hava araçların üretemedi, Neden? Aslında bu soruların cevabını herkes biliyor ama bir kesim bilmek istemiyor. Emperyal güçlerin (Amerika-Avrupa) baskılarına boyun eğmek zorunda kalan eski Türkiye bu adımları atamadı. Amerika ve Avrupa kendi egemenliğini Türkiye üzerinde devam ettirmek için devrim niteliğindeki bu başarılara imza atan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarını istemiyor. Bugün yaşanan birçok senaryo bu oyunun bir parçası” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.