CHP’li kadınlar bu kez Muratpaşa’da

GÜNDEM 06.06.2021 - 13:44, Güncelleme: 06.06.2021 - 13:44
 

CHP’li kadınlar bu kez Muratpaşa’da

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, CHP örgütüyle birlikte Lara plajı, Düden Denizüstü, Falez Park alanlarında vatandaşlara “İstanbul Sözleşmesinin Doğrusu Nedir?" adlı broşürlerini dağıttı

haberimizvar.net- CHP'li kadınlar, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde; algılarla yanlış aktarılan İstanbul Sözleşmesi’nin doğrularını vatandaşlara aktardı. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci: “İstanbul sözleşmesi ile ilgili bir takım yalanlar bilinçli olarak ortaya atılıyor. Sözleşmenin, erkekleri kadının beyanıyla ve delilsiz olarak cezalandırıldığını söylüyorlar. Oysa İstanbul sözleşmesinde kadının beyanıyla yalnızca acil koruma tedbirinin uygulanması isteniyor. Şiddet uygulandığı iddia edilen erkek, bağımsız mahkemelerde yargılandıktan sonra suçlu olduğu kanıtlanırsa cezalandırılıyor. Sözleşmeye karşı olanlar diyorlar ki, İstanbul sözleşmesi nedeni ile boşanmalar artıyormuş. Hepimiz biliyoruz ki, İstanbul sözleşmesi yüzünden boşanmalar artmıyor, boşanmalar aile içi şiddete, anlaşmazlıktan ve geçimsizlikten dolayı gerçekleşiyor. Sözleşmede hepimizin bildiği gibi boşanmaya dair herhangi bir madde yok” dedi.  MURATPAŞA ÖRGÜTÜ’NDEN KADINLARA DESTEK Saha çalışmasına, CHP Antalya  İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci  ve Yönetimi Kurulu Üyeleri İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Kadın kolları İlçe Başkanı Gülen Ercan ve Yönetimi, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Akyüz, Muratpaşa Meclis Üyeleri Serpil Üstün,  Canan Keleş  Nuran Uğur, Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcıları Aydın Senekci ve Adnan Acar, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ve Yönetimi, Mahalle temsilcileri Fatoş Batı ve Mehmet Şükrü Güven katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, CHP örgütüyle birlikte Lara plajı, Düden Denizüstü, Falez Park alanlarında vatandaşlara “İstanbul Sözleşmesinin Doğrusu Nedir?" adlı broşürlerini dağıttı

haberimizvar.net- CHP'li kadınlar, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde; algılarla yanlış aktarılan İstanbul Sözleşmesi’nin doğrularını vatandaşlara aktardı. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci: “ İstanbul sözleşmesi ile ilgili bir takım yalanlar bilinçli olarak ortaya atılıyor. Sözleşmenin, erkekleri kadının beyanıyla ve delilsiz olarak cezalandırıldığını söylüyorlar. Oysa İstanbul sözleşmesinde kadının beyanıyla yalnızca acil koruma tedbirinin uygulanması isteniyor. Şiddet uygulandığı iddia edilen erkek, bağımsız mahkemelerde yargılandıktan sonra suçlu olduğu kanıtlanırsa cezalandırılıyor. Sözleşmeye karşı olanlar diyorlar ki, İstanbul sözleşmesi nedeni ile boşanmalar artıyormuş. Hepimiz biliyoruz ki, İstanbul sözleşmesi yüzünden boşanmalar artmıyor, boşanmalar aile içi şiddete, anlaşmazlıktan ve geçimsizlikten dolayı gerçekleşiyor. Sözleşmede hepimizin bildiği gibi boşanmaya dair herhangi bir madde yok” dedi. 

MURATPAŞA ÖRGÜTÜ’NDEN KADINLARA DESTEK
Saha çalışmasına, CHP Antalya  İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci  ve Yönetimi Kurulu Üyeleri İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Kadın kolları İlçe Başkanı Gülen Ercan ve Yönetimi, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Akyüz, Muratpaşa Meclis Üyeleri Serpil Üstün,  Canan Keleş  Nuran Uğur, Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcıları Aydın Senekci ve Adnan Acar, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ve Yönetimi, Mahalle temsilcileri Fatoş Batı ve Mehmet Şükrü Güven katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.