Veyis Ateş izne ayrıldı

GÜNDEM 07.06.2021 - 23:33, Güncelleme: 07.06.2021 - 23:33
 

Veyis Ateş izne ayrıldı

Sedat Peker’in son videosunda adı geçen Habertürk’ün ekran yüzü Veyis Ateş akşam haberlerine çıkmadı. Ateş’in yıllık izne ayrıldığı belirtildi. Ateş, “Peker’in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı” açıklamasını yaptı.

haberimizvar.net  Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker’in son videosunda karanlık ilişkiler içinde bulunduğunu öne sürdüğü Veyis Ateş Habertürk’ten izne ayrıldı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken Habertürk’ün tepkiler üzerine böyle bir karar aldığı kaydedildi. Normal şartlarda Veyis Ateş’in saat 17.00’te ekranda olması gerekiyordu. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde, akşam haberlerinde Ateş’in yerine Ceren Bektaş Atuk’un stüdyoda yer alması, Ateş’in kanalla ilişiğinin kesildiği yönündeki iddiaları doğruladı. Ceren Bektaş Atuk, Ateş’in ‘yıllık izinde olduğu için’ programı onun yerine sunduğunu öne sürdü.   VEYİS ATEŞ’TEN AÇIKLAMA   Ekrana çıkmaması hakkında Odatv’ye konuşan Veyis Ateş, “Sonrasına kamuoyu açıklaması yapacağım” dedi. “Ekrana çıkmamasının Sedat Peker’in açıklamalarıyla ilgisi var mı?” sorusuna Ateş, “Peker’in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı” yanıtını verdi.   FATİH ALTAYLI’DAN ÇAĞRI   Habertürk programcısı gazeteci Fatih Altaylı, aynı ekranı paylaştığı Ateş’ten söz konusu ifadelere karşılık vermesini istedi. Altaylı Habertürk gazetesindeki köşesinde Peker’in Ateş hakkındaki iddiaları için şu ifadeleri kullandı: “İthamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde ‘yalanlaması.’ Hodri meydan demesi. Hatta yargıya taşıması”.   PARAMOUNT GAZETECİLERİ   Sedat Peker, YouTube’daki video serisinin Pazar günü yayınlanan 9’uncu bölümünde Habertürk’ün ekran yüzü Veyis Ateş’ten bahsetmişti. Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkışıyla ilgili iddiaları anlatan Peker, Bodrum’da Korkmaz’a ait lüks Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazetecilerin kaldığını ileri sürmüştü. Gazeteciler arasında Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş’in isimlerini sayan Peker, lüks otelde ücretsiz kalanlara “Paramount Kadrosu” dedi. Ateş’in Paramount Otel’de kaldığını gösteren sosyal medya paylaşımları, Peker’in iddiasıyla paralellik göstermişti.
Sedat Peker’in son videosunda adı geçen Habertürk’ün ekran yüzü Veyis Ateş akşam haberlerine çıkmadı. Ateş’in yıllık izne ayrıldığı belirtildi. Ateş, “Peker’in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı” açıklamasını yaptı.

haberimizvar.net

 Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker’in son videosunda karanlık ilişkiler içinde bulunduğunu öne sürdüğü Veyis Ateş Habertürk’ten izne ayrıldı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken Habertürk’ün tepkiler üzerine böyle bir karar aldığı kaydedildi. Normal şartlarda Veyis Ateş’in saat 17.00’te ekranda olması gerekiyordu. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde, akşam haberlerinde Ateş’in yerine Ceren Bektaş Atuk’un stüdyoda yer alması, Ateş’in kanalla ilişiğinin kesildiği yönündeki iddiaları doğruladı. Ceren Bektaş Atuk, Ateş’in ‘yıllık izinde olduğu için’ programı onun yerine sunduğunu öne sürdü.

 

VEYİS ATEŞ’TEN AÇIKLAMA

 

Ekrana çıkmaması hakkında Odatv’ye konuşan Veyis Ateş, “Sonrasına kamuoyu açıklaması yapacağım” dedi. “Ekrana çıkmamasının Sedat Peker’in açıklamalarıyla ilgisi var mı?” sorusuna Ateş, “Peker’in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı” yanıtını verdi.

 

FATİH ALTAYLI’DAN ÇAĞRI

 

Habertürk programcısı gazeteci Fatih Altaylı, aynı ekranı paylaştığı Ateş’ten söz konusu ifadelere karşılık vermesini istedi. Altaylı Habertürk gazetesindeki köşesinde Peker’in Ateş hakkındaki iddiaları için şu ifadeleri kullandı: “İthamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde ‘yalanlaması.’ Hodri meydan demesi. Hatta yargıya taşıması”.

 

PARAMOUNT GAZETECİLERİ

 

Sedat Peker, YouTube’daki video serisinin Pazar günü yayınlanan 9’uncu bölümünde Habertürk’ün ekran yüzü Veyis Ateş’ten bahsetmişti. Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkışıyla ilgili iddiaları anlatan Peker, Bodrum’da Korkmaz’a ait lüks Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazetecilerin kaldığını ileri sürmüştü. Gazeteciler arasında Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş’in isimlerini sayan Peker, lüks otelde ücretsiz kalanlara “Paramount Kadrosu” dedi. Ateş’in Paramount Otel’de kaldığını gösteren sosyal medya paylaşımları, Peker’in iddiasıyla paralellik göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.