Erdoğan’ın halk tiyatrosu

SİYASET 08.06.2021 - 01:57, Güncelleme: 08.06.2021 - 01:57
 

Erdoğan’ın halk tiyatrosu

Erdoğan’ın halktan tümüyle koptuğunu söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama” dedi.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beylerbeyi’nde bir dondurmacıda vatandaşlarla buluştuğu sırada koruma müdürü Muhsin Köse’nin orada bulunan ve bacak bacak üstüne atan bir kadını uyarması tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın halktan iyice koptuğunu ifade etti.   HALKTAN TÜMÜYLE KOPTUN   Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok”.   DONDURMACIDA NELER YAŞANDI?   Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Vahdettin Köşkü’ndeki mesaisinin ardından Beylerbeyi’nde bir dondurmacıya uğradı. Erdoğan, burada dondurma ikram ettiği vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada Erdoğan’ın arkasında bulunan koruma müdürü Muhsin Köse, yan masada oturan ve bacak bacak üstüne atan kadına el işaretiyle bacağını indirmesini söyledi. Uyarının ardından kadın bacağını indirip dondurmasını yemeye devam etti.   ‘MASKENİZİ KAPATIN’ UYARISI   Bir başka görevli ise Erdoğan’ın arkasındaki masada dondurma yiyen kadınlara yaklaşarak dondurma yemedikleri aralarda maskelerini kapatmalarını söyledi. Kadınların her hamleden sonra maskelerini indirip kaldırmaları dikkat çekti. Dışarıda toplanan vatandaşlara da dondurma ikram eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. 
Erdoğan’ın halktan tümüyle koptuğunu söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama” dedi.

haberimizvar.net

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beylerbeyi’nde bir dondurmacıda vatandaşlarla buluştuğu sırada koruma müdürü Muhsin Köse’nin orada bulunan ve bacak bacak üstüne atan bir kadını uyarması tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın halktan iyice koptuğunu ifade etti.

 

HALKTAN TÜMÜYLE KOPTUN

 

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok”.

 

DONDURMACIDA NELER YAŞANDI?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Vahdettin Köşkü’ndeki mesaisinin ardından Beylerbeyi’nde bir dondurmacıya uğradı. Erdoğan, burada dondurma ikram ettiği vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada Erdoğan’ın arkasında bulunan koruma müdürü Muhsin Köse, yan masada oturan ve bacak bacak üstüne atan kadına el işaretiyle bacağını indirmesini söyledi. Uyarının ardından kadın bacağını indirip dondurmasını yemeye devam etti.

 

‘MASKENİZİ KAPATIN’ UYARISI

 

Bir başka görevli ise Erdoğan’ın arkasındaki masada dondurma yiyen kadınlara yaklaşarak dondurma yemedikleri aralarda maskelerini kapatmalarını söyledi. Kadınların her hamleden sonra maskelerini indirip kaldırmaları dikkat çekti. Dışarıda toplanan vatandaşlara da dondurma ikram eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.