Seni de misafir alacağım

GÜNDEM 08.06.2021 - 10:02, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:02
 

Seni de misafir alacağım

Cem Küçük’e seslenen Peker, “Pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım” dedi. “Elinden geleni ardına koyma” diyen Küçük daha sonra tweetini sildi.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gazeteci Cem Küçük ile ilgili açıklamalar yapabileceğini söyledi. Peker paylaşımında pazar günü yayınlayacağı videoyu işaret ederek, “Cem küçük, çakma MİT’çi, pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım. Kardeşlerim pazar günü çok eğleneceğiz çok. Hem de çok” ifadelerini kullandı. ‘ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA’ Peker’in tweetinin ardından Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Peker’e yanıt verdi. Küçük, “Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz” dedi. Cem Küçük daha sonra tweetini sildi.
Cem Küçük’e seslenen Peker, “Pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım” dedi. “Elinden geleni ardına koyma” diyen Küçük daha sonra tweetini sildi.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gazeteci Cem Küçük ile ilgili açıklamalar yapabileceğini söyledi. Peker paylaşımında pazar günü yayınlayacağı videoyu işaret ederek, “Cem küçük, çakma MİT’çi, pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım. Kardeşlerim pazar günü çok eğleneceğiz çok. Hem de çok” ifadelerini kullandı.

‘ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA’

Peker’in tweetinin ardından Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Peker’e yanıt verdi. Küçük, “Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz” dedi. Cem Küçük daha sonra tweetini sildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.