Ahmet Şık’ı hedef gösterdi

SİYASET 08.06.2021 - 12:27, Güncelleme: 08.06.2021 - 14:26
 

Ahmet Şık’ı hedef gösterdi

MHP lideri Bahçeli, TİP Milletvekili Ahmet Şık’a hakaret ederek “TC devleti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu” dedi.

haberimizvar.net-  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Sedat Peker’in iddialarının ardından devlete yönelik eleştirilerde bulunan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef gösterdi. Ahmet Şık’a ‘tahammül gösterilemeyeceğini’ söyleyen Bahçeli, “TİP’li bir milletvekilinin ‘Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor’ iftiraları karşısında ne yapacağız? Bu hainin dokunulmazlığını kaldırıp doğruda adalete teslim etmeyecek miyiz? Düşünebiliyor musunuz böyle bir alçak TBMM’de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor. Devlete katil diyen bu soysuz devletin her imkanından istifade ediyor, hazinesinden maaşını alıyor. HDP’lilerin fütursuzluğundan cesaret alan bu suçlu bilmelidir ki TC devleti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bunlara müsamaha gösteremeyiz bu aşağılık tiplere tahammül edemeyiz” diye konuştu.  
MHP lideri Bahçeli, TİP Milletvekili Ahmet Şık’a hakaret ederek “TC devleti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu” dedi.

haberimizvar.net-   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Sedat Peker’in iddialarının ardından devlete yönelik eleştirilerde bulunan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef gösterdi. Ahmet Şık’a ‘tahammül gösterilemeyeceğini’ söyleyen Bahçeli, “TİP’li bir milletvekilinin ‘Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor’ iftiraları karşısında ne yapacağız? Bu hainin dokunulmazlığını kaldırıp doğruda adalete teslim etmeyecek miyiz? Düşünebiliyor musunuz böyle bir alçak TBMM’de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor. Devlete katil diyen bu soysuz devletin her imkanından istifade ediyor, hazinesinden maaşını alıyor. HDP’lilerin fütursuzluğundan cesaret alan bu suçlu bilmelidir ki TC devleti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bunlara müsamaha gösteremeyiz bu aşağılık tiplere tahammül edemeyiz” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.