Aktif adres sayısı dip yaptı

EKONOMİ 09.06.2021 - 11:02, Güncelleme: 09.06.2021 - 11:02
 

Aktif adres sayısı dip yaptı

Genel satış dalgasının etkisiyle Bitcoin 31 bin 114 dolara kadar indikten sonra gelen alımlarla yukarıya dönse de 32 bin dolarda tutunabildi.

haberimizvar.net- Kripto para piyasalarının en büyük 100 biriminden 74 birimin değeri son 24 saatte düştü. Değer kaybedenlerden 8 birim de ilk 10 arasındaydı. Bu gelişmelerle tüm piyasalarda toplam hacim 1 trilyon 483 milyar dolar ile 1.5 trilyon doların altında kaldı. Kripto para piyasalarına gelen genel satış dalgasının etkisiyle, en büyük hacimli birim Bitcoin 31 bin 114 dolara kadar indikten sonra gelen alımlarla yukarıya dönse de, 33 bsin doların üzerine çıkamadan 32 bin dolarda tutundu. ÇELİK: BITCOIN'DE AKTİF ADRES SAYISI 7 AYIN EN DÜŞÜĞÜNDE Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik, birimdeki gelişmelerle ilgili, "Günlük grafikte trend desteğinden sarkan ve dört saatlik grafikte aşırı satım bölgesinde dip yapan BTC/USD paritesi halihazırda 32 bin 680 desteğini test ediyor" dedi. Çelik'e göre 'düşüşün ardından aktif adres sayısı 7 ayın en düşük seviyesini gören kripto para biriminde elinde coin bulunduran adres sayısında da azalma görüldü. Dominance oranındaki çekilmeyle iyice kırılgan hale gelen kripto para birimi satış baskısının etkisiyle üçgen formasyonundan negatif ayrıştı'. 'ETHEREUM'DA ETH ZİRVE YAPTI' Çelik, ikinci sıradaki Ethereum ile ilgili de; "Yaşanan düşüşle birlikte gas kullanımları ve kullanımların ücreti düşen Ethereum’da 2.0 deposit kontratlarda kilitlenen ETH miktarı yeni bir zirve yaptı. Düşüşü fırsat olarak değerlendiren yatırımcı depolama konusunda istekli davranıyor. Pozisyonlara baktığımızda zararda olan adres sayısında artış görülüyor" dedi.  İLK 3'ÜN SEYRİ Bitcoin bu sabah itibariyle yüzde 0.63 düşüşle 32 bin 854 dolara gerilerken, birimin haftalık kaybı yüzde 10.10 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de yaklaşık 1.0 milyar dolarlık düşüşle 614 milyar dolara geriledi. Kripto para piyasalarının ikinci büyük birimi Ethereum da yüzde 3.32 düşüşle 2 bin 447 dolara geriledi. Birimin haftalık kaybı yüzde 6.74 ve piyasa hacmi de yaklaşık 6.0 milyar dolarlık düşüşle 283 milyar dolar düzeyinde. Kripto para piyasalarında, geçen hafta sonunda yeniden üçüncü sıraya yükselen Tether, 1 dolar çevresinde dalgalandığı son 24 saatte yüzde 0.04 yükseldi. Birimin haftalık kazancı yüzde 0.12 ve piyasa hacmi de değişmeyerek 62 milyar dolar düzeyinde.
Genel satış dalgasının etkisiyle Bitcoin 31 bin 114 dolara kadar indikten sonra gelen alımlarla yukarıya dönse de 32 bin dolarda tutunabildi.

haberimizvar.net-  Kripto para piyasalarının en büyük 100 biriminden 74 birimin değeri son 24 saatte düştü. Değer kaybedenlerden 8 birim de ilk 10 arasındaydı. Bu gelişmelerle tüm piyasalarda toplam hacim 1 trilyon 483 milyar dolar ile 1.5 trilyon doların altında kaldı.

Kripto para piyasalarına gelen genel satış dalgasının etkisiyle, en büyük hacimli birim Bitcoin 31 bin 114 dolara kadar indikten sonra gelen alımlarla yukarıya dönse de, 33 bsin doların üzerine çıkamadan 32 bin dolarda tutundu.

ÇELİK: BITCOIN'DE AKTİF ADRES SAYISI 7 AYIN EN DÜŞÜĞÜNDE

Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik, birimdeki gelişmelerle ilgili, "Günlük grafikte trend desteğinden sarkan ve dört saatlik grafikte aşırı satım bölgesinde dip yapan BTC/USD paritesi halihazırda 32 bin 680 desteğini test ediyor" dedi.

Çelik'e göre 'düşüşün ardından aktif adres sayısı 7 ayın en düşük seviyesini gören kripto para biriminde elinde coin bulunduran adres sayısında da azalma görüldü. Dominance oranındaki çekilmeyle iyice kırılgan hale gelen kripto para birimi satış baskısının etkisiyle üçgen formasyonundan negatif ayrıştı'.

'ETHEREUM'DA ETH ZİRVE YAPTI'

Çelik, ikinci sıradaki Ethereum ile ilgili de; "Yaşanan düşüşle birlikte gas kullanımları ve kullanımların ücreti düşen Ethereum’da 2.0 deposit kontratlarda kilitlenen ETH miktarı yeni bir zirve yaptı. Düşüşü fırsat olarak değerlendiren yatırımcı depolama konusunda istekli davranıyor. Pozisyonlara baktığımızda zararda olan adres sayısında artış görülüyor" dedi. 

İLK 3'ÜN SEYRİ

Bitcoin bu sabah itibariyle yüzde 0.63 düşüşle 32 bin 854 dolara gerilerken, birimin haftalık kaybı yüzde 10.10 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de yaklaşık 1.0 milyar dolarlık düşüşle 614 milyar dolara geriledi.

Kripto para piyasalarının ikinci büyük birimi Ethereum da yüzde 3.32 düşüşle 2 bin 447 dolara geriledi. Birimin haftalık kaybı yüzde 6.74 ve piyasa hacmi de yaklaşık 6.0 milyar dolarlık düşüşle 283 milyar dolar düzeyinde.

Kripto para piyasalarında, geçen hafta sonunda yeniden üçüncü sıraya yükselen Tether, 1 dolar çevresinde dalgalandığı son 24 saatte yüzde 0.04 yükseldi. Birimin haftalık kazancı yüzde 0.12 ve piyasa hacmi de değişmeyerek 62 milyar dolar düzeyinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.